Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Jarun k'o stvoren za istraživanje
(Rejting 0 od 5)
3sport
Autor: Adventure Sport Team   
Utorak, 28 Travanj 2009 23:17
Borko Prvan dao si je truda i napisao definiciju multisporta za početnike. Sve što trebate jest izvući se iz kuće za vikend i krenuti u otkrivanje neistraženog Jaruna, uz tenisice, bicikl ili skike... a tko zna, možda se zainteresirate i otkrijete u sebi pravog adventure sportaša!
Pojam multisporta vjerovatno mnoge od naših čitatelja asocira na pustolovinu ili pustolovne utrke... Uz to multisport je aktivnost kao i svaka druga, jedino što obuhvaća spoj različitih sportskih aktivnosti povezanih u jednu cijelinu. Također pojam multisporta može asocirati na triatlon, što i je u stvari tri sporta u jednom, ali danas je to postao praktički jedan sport.

Što za mene znači multisport? Subotnje rano jutro na Jarunu kad nastojim povezati sportove koji su više vezani za iskonsku prirodu, a manje za civilizaciju. Mnogi posjetitelji, pa i sportaši ne poznaju tu stranu zagrebačkog mora. Jarunski šumarci, a pogotovo samo jezero pružaju neslućene mogućnosti bavljenja multisportom... U određeno doba dana, najbolje je rano ujutro ili kasno popodne kad sunce zalazi bavljenje ovom aktivnošću je prelijepo: uzmite štapove za nordic walking ili skike role, koje mogu ići po svakoj vrsti podloge ili mtb, pa  kajak i jasno off road tenisice i uputite se na Jarun. Otkrit ćete njegove ljepote ili što će stariji posjetioci posvjedočiti, Jarun kakav je nekad bio. Svake subote na Jarunu se održavaju susreti multi sportaša, od duatlon lige do raznoraznih trening natjecanja.

Zato vas pozivamo da nam se pridružite i izbacite civilizacijski stres nakupljen tijekom proteklog radnog tjedna, otkrijete na vrijeme ljepotu zagrebačkog mora, jer kako je krenulo sa stambenom izgradnjom na Jarunu i njegovoj najbližoj okolici uskoro to više neće biti moguće...
 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARIAS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.