Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Katamaranom kroz Europu
(Rejting 0 od 5)
3sport
Autor: Tibor Skala   
Četvrtak, 11 Listopad 2007 01:00
Na Palićkom jezeru kraj Subotice organizira se porinuće broda-katamarana, koji je sa palićkom posadom preplovio Europu vodenim putem rijekama i kanalima od Belgije (Rajna-Maina-Dunav) grada Ophovena, Raermonda, Wuerzburga, Nuernberga, Beča, Bratislave, Budimpešte do Bezdana (Belgija, Holandija, Nemačka, Austrija, Slovačka, Mađarska, Srbija).
Plovidba je započeta 1. rujna 2007 sa kapetanom Zoltanom Skala i mornaricom Vesnom Skala. Isplovivši iz luke belgijskog grada Ophoven katamaran "OPHIRA" je 11 dana prije planiranog roka stigao na Palić i na tom putu preplovio 2031 km.

Promocija i krštenje broda dogodilo se danas, 14. listopada 2007. u 11 h ispred Jedriličarskog kluba "PALIĆ" Obala Lajoša Vermeša bb.

Više detalja možete naći na www.skala-group.com
 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.