Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Zrakoplovno jedrenje u Slavoniji
(Rejting 0 od 5)
3sport
Ponedjeljak, 20 Travanj 2009 15:58
U organizaciji Aeroklub Osijek, u periodu od 25.04  - 09.05, održati će se novi Slanina kup. Nadamo se da će veliki broj jedrilica i pilota uspjeti doći na koji dan jedrenja u Slavoniju, da će nas vrijeme poslužiti i da će OLC rezultati biti jako dobri.
Najavljeni su prijatelji iz Zagreba, Zadra, Sinja, Splita, Livna, Slovenije, tako da će biti veselo. Cijena spavanja u aerodromskoj zgradi je 60kn, sobe su klimatizirane, sa TV-om, a kampiranje sa šatorima se ne naplaćuje.

Ako neko poželi konforniji smještaj, postoje razni hoteli u Osijeku (Hotel Osijek, Hotel Waldinger), kao i privatni ponuđači smještaja. Cijena šlepa je 11kn, odnosno 1,5 euro po minuti šlepa. Prehrana se obavlja u vlastitom aranžmanu, ili u restoranu "Jedrilica", u sklopu aerodroma, gdje se dnevno nudi nekoliko izvrsnih jela, po cijenama 30-40kn (cca 5 eura).

Inače za goste iz drugih zemalja, približna tečajna lista je 7,4kn za 1 euro
Detaljnjije o svemu potražite na službenoj stranici Slanina kupa OVDJE.

Sve prijave, kao i informacije, slobodno potražite na
Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript (Kresimir Pavelic - MisterNo)
ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript (Dalibor Ban - Kruger).

Više informacija općenito o zrakoplovnom jedriličarstvu potražite OVDJE.
 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARIAS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.