Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Dvostruka pobjeda za Gorana Čolaka!
(Rejting 0 od 5)
Ronjenje na dah
Ponedjeljak, 09 Ožujak 2009 18:13
Hrvatski reprezentativac u ronjenju na dah Goran Čolak osvojio je 1. mjesto u disciplini dinamika bez peraja te 1. mjesto u statici Na održanom Mad Cup-u u Mariboru 7. i 8.03.2009., međunarodnom natjecanju u ronjenju na dah.
Preronivši 153 m u disciplini dinamika bez peraja postavio je novi nacionalni rekord. Dosadašnji rekord u disciplini dinamika bez peraja iznosio je 149 m i takoder je bio u vlasnistvu Gorana Čolaka.

Novi nacionalni rekord postavio je takoder i u disciplini statika i to držeći dah punih 7 minuta i 26 sekundi!

Ovo je 5. dvodnevno natjecanje u ronjenju na dah u bazenskim disciplinama u organizaciji H2O Team-a na kojem su se okupili najbolji ronioci na dah iz Hrvatske, Slovenije, Mađarske, Slovačke. Natjecanje su odvija u 3 discipline – dinamika bez peraja, statika i dinamika s perajama.

Nakon Prvenstva Srbije, održanog prije 2 tjedna u Beogradu, gdje je također odnio 1. mjesto u statici, 1. mjestu i dinamici, te ukupno 1. mjesto, Goran Čolak je opet pokazao da je najbolji.
 
 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARI


NAJČITANIJI ČLANCI (zadnjih 30 dana)


AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.