Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Goran Čolak postavio novi rekord u statici
(Rejting 0 od 5)
Ronjenje na dah
Autor: Ivan Sršen   
Ponedjeljak, 22 Listopad 2007 15:52
Goran Čolak iz zagrebačkog ronilačkog kluba Geronimo, postavio je u petak 19.10. na bazenu Utrina u Zagrebu novi nacionalni rekord u disciplini statika. Novi rekord iznosi 7:01min te je stari rekord Kristijana Curavića koji je iznosio 6:45min time srušen za 16 sekundi.
Na bazenu se okupilo mnoštvo znatiželjnika i novinara što je Goranu donekle otežalo koncetraciju i povećalo nervozu, no uron je ipak odrađen čisto te je za površinski protokol bilo dovoljno svega 5 sekundi.


Priprema i koncentracija prije urona

Izvedbu i zagrijavanje je pratilo budno oko ponajboljih međunarodnih AIDA sudaca Damira Detića i Marka Kleončića, koji su uron ocjenili valjanim te dodjelili Goranu bijeli karton, nakon čega je usljedio pljesak i čestitke okupljnog mnoštva.Ulogu sigurnosnog ronioca u bazenu imala je Karla Fabrio dok se organizacije prihvatio trener hrvatske reprezentacije u ronjenju na dah Ivan Drviš. Kako bi sve prošlo bez posljedica brinula se doktorica Ira Skok, koja na sreću nije imala nikakvog posla.Nakon rekorda Goran je izjavio kako je vrlo sretan i zadovoljan postignutim rezultatom, za koji se pripremao oko mjesec dana, te najavio još neke nacionalne rekorde do kraja ove godine.


Suci


Čestitke nakon bijelog kartona


Intervjui nakon rekorda
 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARIAS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.