Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Goran Čolak potvrđeni je svjetski prvak u ronjenju na dah
(Rejting 5.00 od 5)
Ronjenje na dah
Autor: Adventure Sport Team   
Utorak, 06 Rujan 2011 00:22

Hrvatski ronilac Goran Čolak osvojio je zlatnu medalju u disciplini dinamika na 6. Svjetskom prvenstvu u ronjenju na dah CMAS koje se održava na španjolskom otoku Tenerife, dok je Dajana Zoretić u ženskoj konkurenciji bila treća.

Čolak je u finalu preronio 250.00 metara čime je izjednačio svoj svjetski rekord postavljen u svibnju ove godine na Otvorenom prvenstvu Hrvatske. Dajana Zoretić je u ženskoj konkurenciji osvojila treće mjesto s preronjenih 195,63 metara.

 

Na SP-u nastupa 50-ak natjecatelja iz ukupno deset zemalja, spomenimo Francusku, Italiju, Egipat, Rusiju, Columbiju,  Ekvador, Španjolsku...  

Hrvatsku predstavlja sedmeročlana reprezentacija : Dajana Zoretić, Lidija Lijić Vulić, Goran Čolak, Bruno Šegvić, Josip Zekan i Tomislav Sviličić  i Božidar Petani. 

Finale discipline Jump blue održalo se u nedjelju 4.9.  disciplina se odvija se u moru, na dubini od 10 metara. U finalu discipline  Jump Blue Čolak je bio treči , Dajana Zoretić peta a Lidija Lijić Vulić druga.

Uvijek briljantna i ovjenčana odličijima reprezentacija  slijeće u Zračnu luku Zagreb, u ponedljak, 5.9.  u 22 sata.

 

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARI


NAJČITANIJI ČLANCI (zadnjih 30 dana)


AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.