Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Goranu Čolaku novi nacionalni rekord!
(Rejting 0 od 5)
Ronjenje na dah
Utorak, 21 Listopad 2008 20:05
Goran Čolak, hrvatski reprezentativac u ronjenju na dah, postavio je novi nacionalni rekord u disciplini dinamika sa perajama.
Na bazenu u Sisku, preronio je 220m samo tjedan dana nakon što je pobjedio i postavio dva nacionalna rekorda na velikom natjecanju u Talijanskom Lignanu. Potsjetimo tamo je rušio rekorde u statici, sa 7:28min te već spomenutoj disciplini dinamika sa perajama, sa 209m. Time je Goran postao prvi Hrvat koji je prešao granicu od 200m u dinamici, a ovaj zadnji rezultat iz Siska ga svrstava na svijetsko šesto mjesto svih vremena u toj disciplini.

Također je najavio rušenje još dva rekorda do kraja godine, popravljanje vlastitog rekorda u statici te rekorde u disciplini dinamika bez peraja.

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARIAS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.