Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Goranu premija, 1000€ na apnea natjecanju u Italiji!
(Rejting 0 od 5)
Ronjenje na dah
Autor: Tanja Kraljić   
Utorak, 21 Listopad 2008 20:26
Po prvi puta je jedan Hrvat išao preko magične granice od 200m, Goran Čolak sa preronjenih 209,10m i novim državnim rekordom, što je bilo dovoljno za drugo mjesto.
Dakle ovaj vikend 4 - 5.10.2008. na sjeveru Italije u gradiću Lignano održavalo se veliko natjecanje u ronjenju na dah u bazenskin disciplinama. U organizaciji CMAS-a nastupilo je preko 50 natjecatelja. Natjecalo se u disciplinama statika i dinamika, zasebno, te za premiju od 1000€ koja se dodjeljivala ukupnom pobjedniku za zbroj bodova u obje discipline.Od naših natjecatelja nastupili su Goran Čolak, Tomislav Sviličić te Mario Brčić. Te kao jedina djevojka Lidija Lijić. Ostvareni su zapaženi rezultati. U dinamici su Mario i Tomislav zauzeli 4. i 5. mjesto sa preronjenih 173m odnosno 169m. Po prvi puta je jedan Hrvat išao preko magične granice od 200m, Goran Čolak sa preronjenih 209,10m i novim državnim rekordom, što je bilo dovoljno za drugo mjesto. Lidija Lijić je nažalost diskvalificirana zbog pogreške pri startu.

U disciplini statika, Mario i Lidija su odustali u ranoj fazi svog nastupa, dok je Tomislav Sviličić popravio svoj najbolji rezultat sa vremenom 5:47min i zauzeo 9. mjesto. Goran Čolak je ponovno postavio novi državni rekord sa 7:28min te zauzeo prvu poziciju.

U ukupnom zbiru bodova glavna nagrada odlazi u Hrvatsku, Goranu je za to bilo dovoljno već spomenutih, 209,10m u dinamici te 7:28min u statici!

__

Bravo, bravo, velike čestitke!!!

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARI


NAJČITANIJI ČLANCI (zadnjih 30 dana)


AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.