Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Naši na podvodnim igrama u Bariju
(Rejting 0 od 5)
Ronjenje na dah
Autor: Ivan Sršen   
Utorak, 17 Srpanj 2007 21:49
Svjetska prvenstva u plivanju perajama, podvodnom hokeju, podvodnom ragbiju, podvodnoj orijentaciji i ronjenju na dah, odnosno CMAS-ove igre održavat će se u Bariju u Italiji će od 27. srpnja do 3. kolovoza
Hrvatsku će tako predstavljati nekoliko reprezentacija, među kojima i ona za koju mislimo da može postići najviše - reprezentacija u ronjenju na dah. Nastupat će se u dvije discipline: natjecanje u disciplini Jump Blue će se održati 29. srpnja, a natjecanje u Dinamici će biti 3. kolovoza.
 
Treba naglasiti kako svjetske rekorde u disciplini Dinamika drže naši ronioci Karla Fabrio i Goran Čolak sa 160 odnosno 189 preronjenih metara.

Karla je također vlasnica i svjetskog rekorda u disciplini Jump Blue s rezultatom od 130 metara. Svjetski rekord u istoj disciplini za muškarce jos uvijek drži Turak Devrim Ulusoy sa 152 metra.
 
Na prošlom svjetskom prvenstvu najviše su se od Hrvata istaknuli Karla Fabrio (brončana medalja u Dinamici i srebrena u Jump Blue) i Davor Franičević (bronca u Dinamici).

Navijamo za naše!
 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARI


NAJČITANIJI ČLANCI (zadnjih 30 dana)


AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.