Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Zlatno odličje za hrvatske ronioce
(Rejting 0 od 5)
Ronjenje na dah
Autor: Adventure Sport Team   
Ponedjeljak, 17 Rujan 2012 15:57

Hrvatski ronioci na dah predvođeni Goranom Čolakom dokazali da su najbolji na svijetu!

Goran Čolak, Veljano Zanki i Božidar Petani uvjerljivo supobijedili na momčadskom svjetskom prvenstvu prema pravilima asocijacije AIDA, održanom od 9. do 15. rujna u Nici (Francuska).

Vrlo jaka konkurencija i stroga pravila natjecanja prema kojima se i najmanja pogreška može kazniti diskvalifikacijom, nije spriječila našu ekipu na putu do zlata. Nakon prvog kruga natjecanja u disciplini konstantno opterećenje, hrvatski je tim bio drugi. Disciplina statika donijela im je prednost, a konačnu pobjedu ostvarili su u zadnjem krugu u disciplini dinamika. Goran Čolak je ostvario najbolji rezultat preronivši 236 m, dok su Božidar Petani i Veljano Zanki preronili 200 m. Ukupno su osvojili 840,6 bodova što je najviše na svim timskim svjetskim prvenstvima do sada.

"Pobjedom smo dokazali da vrh svjetskog ronjenja na dah pripada Hrvatskoj", izjavio je naš najbolji ronilac Goran Čolak. 

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARIAS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.