Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Pouzdani ronilački regulator
(Rejting 0 od 5)
Ronjenje
Autor: jelena gracin   
Četvrtak, 06 Srpanj 2006 12:11
Osobito važan dio scuba opreme je i ronilački  regulator. On omogućava roniocu stalnu isporuku zraka za disanje, tako što pretvara zrak pod pritiskom, iz boce, u zrak pod tlakom okoline u kojoj se nalazite, koji je kao takav prikladan za disanje. Važno je posvetiti osobitu pažnju biranju tog dijela opreme, jer morate biti sigurni da će vas dobro služiti u vašem putovanju u plave dubine.
Ovaj put vam predstavljamo Ellipse Titanium, regulator poznatog proizvođača ronilačke opreme Cressi. Ovaj regulator, osim privlačnog izgleda i velike pouzdanosti, odlikuje se visokom kvalitetom mazerijala od kojih je izrađen i rezultat je dugogodišnjeg iskustva u istraživanju i stvaranju ronilačke opreme, kao uostalom i sva oprema tog talijanskog proizvođača.

Više informacija o regulatoru Ellipse Titanium i ostaloj ronilačkoj opremi možete dobiti u trgovini Extreme sport, Mesnička 3, Zagreb, i na tel: 01/ 48 46 155.
 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARI


NAJČITANIJI ČLANCI (zadnjih 30 dana)


AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.