Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Splitski Djed Božićnjak zna i ronit'
(Rejting 0 od 5)
Ronjenje
Autor: Petar Šiško   
Četvrtak, 29 Prosinac 2005 01:00
Uzeli smo jelku, okitili je u plićaku sa svjetlećim ampulicama, okolo nje smo napravili bakljadu. Nakon toga smo se spustili dublje na nekih 8 metara i proslavili pod morem. Da spektakl bude još veći, sve smo popratili vatrometom. Bilo je jako zanimljivo, posebice jer je novogodišnji zaron organiziran je noću.
Ronilački klub Špinut organizirao je prigodni novogodišnji zaron na sjevernoj strani Marjana kod prve vode. U svrhu zatvaranja uspješne ronilačke sezone, zaron se već po drugu godinu za redom održava i želimo da nam postane tradicionalno ronjenje pred kraj sezone.

{mosgallery} Sudjelovalo je 8 ronioca i jedna Djed Božićnjak: Petar Šiško, Vladan Strigo, Dino Vukićevič, Mate Mazalin, Dražen Mazalin, Nedo Jerković, Damir Drnovšek i Zoran Lazić. Pridružio nam se i jedan kupač, Aleksandar Nikolić, koji je zakasnio na ronjenje i kako je rekao da nebi ispa ka pi... i nije ronio skinuo se i skočio u more koje je bilo nekih 13-14 stupnjeva.

Nakon zarona, priređen je party za članove kluba i uzvanike, sve skupa bilo nas je 30-ak.

Ovakva prigodna ronjenja će se i u buduće organizirati, to naravno nije samo jedan zaron godišnje, u ljetnim mjesecima klub organizira skoro svaki vikend izlete, organiziramo eko akcije čišćenja podmorja, odazivamo se svim pozivima za sudjelovanje na eko akcijama po cijelom Jadranu.

Ronilački klub Špinut organizira tečajeve ronjenja, a dečki se hvale kako za ljepši spol daju najeftiniji tečaj po samo 750 kuna. Kažu, tako žele privući i cure da uživaju s njima pod morem.
 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARI


NAJČITANIJI ČLANCI (zadnjih 30 dana)


AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.