Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Nastavlja se lov na ženski duatlonski rekord
(Rejting 0 od 5)
Duatlon
Autor: Mladen Lukovic   
Ponedjeljak, 04 Travanj 2016 21:45

Još jedan odličan dan za sportsko natjecanje. Malo zime rano ujutro. Sunce je lagano sakriveno iza tankih i visokih oblaka, a osjeća se malo vlage u zraku. Devetnaest duatlonaca je na startu. 

Neki koji su nastupili na prošlom kolu nisu došli, ali su došli neki novi i neki novi-stari natjecatelji.       

Utrka je prošla bez većih problema osim što je, u jednom trenutku, bilo malo "naguravanja" s gradskim autobusom za vrijeme biciklističkog dijela natjecanja. To je zahvatilo samo sporije natjecatelje, ali nije utjecalo na ukupni poredak.

Mijo Bebić (TK Split) je opet bio ukupno najbrži. U prvom trčanju najbrže je peticu istrčao Srđan Oršulić (TK Split), međutim Mijo je bez većih problema to sve nadoknadio na bicikli te stekao prednost koju je zadržao sve do kraja. Ivica Šošić (TK Zvončac) stigao je treći. Četvrti je u cilj stigao Frane Benzon (TK X), a odmah iza njega stigle su dvije cure, ostavivši tako sve ostale muške iza sebe.

Prvi put na Marjanu je duatlon završila Danijela Kuna (TK Split). Tu je još bila i Christina Walters (TK X) pobjednica iz prvog kola.

 

Christina je poboljšala svoj rezultat za gotovo tri minute, ali joj to nije bilo dovoljno da bude brža od Danijele. Danijela ju je nadmašila za trideset sekundi. Sa vremenom 1:12:12 približila se ženskom duatlonskom rekordu staze na 47 sekundi.

Hoće li ove dvije sportašice u međusobnom nadmetanju postaviti i novi rekord staze, saznat ćemo možda već u slijedećem kolu koje će se održati 16. travnja.

 

Osim sprint duatlonaca nastupilo je i dvoje supersprint duatlonaca. Petra Koceić (TK Split) malo je poboljšala svoj rezultat iz prvog kola, dok je Lukas Crvelin (TK Split) po prvi put nastupio na duatlonu i sigurno je bio prezadovoljan što ga je uspješo završio.

Rezultate sa ove utrke i više o radu TK Split pogledajte na www.tksplit.hr 

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARI


NAJČITANIJI ČLANCI (zadnjih 30 dana)


AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.