Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Run&Bike natjecanje Green Devil
(Rejting 0 od 5)
Duatlon
Autor: Adventure Sport Team   
Nedjelja, 31 Ožujak 2013 20:15

U organizaciji Hrvatskog akademskog sportskog saveza i Triatlon kluba "Maksimir" ove će se godine po prvi puta održati Run&Bike natjecanje "Green Devil"

Trka će se održati u Zagrebu na Sljemenu, tj. Parku prirode Medvednica (područje između hotelsko kompleksa Snježna kraljica i planinarskog doma Puntijarka), u nedjelju 21.travnja 2013.g.

Očekujemo da će se zbog velike popularnost ova dva sporta biti velik odaziv sudionika iz cijele Hrvatske. Za sve koji imaju želju sudjelovati, a nemaju bicikl važna je informacija da će se za 50kn moći iznajmiti bicikl sa kacigom na samoj lokaciji utrke tako da izgovora nema, vidimo se na Sljemenu.... 

U sklopu natjecanja održati će se sljedeće utrke :

Run - brdsko trčanje - 2 km

Bike  - Brdski biciklizam (MTB) - 6 km

XC duatlon "Green devi"- trčanje 4 km - bike 12 km - trčanje 2 km 

Natjecanja će se održati u muškoj i ženskoj konkurenciji pojedinačno i ekipno. Pojedinačno natjecanje podrazumijeva discipline:  Run, Bike i Run+Bike. Ekipni plasman će se odrediti prema rezultatima pojedinačnog dijela na utrkama Run i Bike. Za ekipni plasman zbrajaju se najbolja tri u muškoj i tri u ženskoj konkurenciji prema bodovnoj tablici.

Pravo nastupa u utrkama Run (brdsko trčanje - 2 km) i Bike  (brdski biciklizam (MTB) - 6 km) imaju svi studenti koji studiraju na nekom visokom učilištu u Republici Hrvatskoj.Pravo nastupa na utrci XC duatlon "Green devil" (trčanje 4 km - bike 12 km - trčanje 2 km) imaju svi građani stariji od 16 godina.
Na biciklističkom segmentu utrke obavezno je korištenje kacige. 

Informacije i prijave :

Hrvatski akademski sportski savez
kontakt: 099/ 444 65 63  
 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARI


NAJČITANIJI ČLANCI (zadnjih 30 dana)


AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.