Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Adventure Connect HGK Split 14.5.2015.
(Rejting 0 od 5)
Miks svega po malo
Autor: Adventure Sport Team   
Petak, 08 Svibanj 2015 19:26

Predstavnici Adventure Travel Trade Association – ATTA izvršni direktor za Europu, gosp. Chris Doyle i voditeljica za razvoj ATTA u Europi gđa. Gergana Nikolova boraviti će u Hrvatskoj s ciljem obilaska terena i sagledavanja mogućnosti za pustolovni turizam u Hrvatskoj, u preiodu od 10.5. do 15.5. 2015.

Obići će destinacije Split, Brač, Hvar, Starigrad Paklenicu te sastati se u Zagrebu s predstavnicima Ministarstva turizma, Glavnog ureda HTZ-a , Hrvatske gospodarske komore i tvrtkama koje djeluju u okviru Zajednice pustolovnog turizam pri HGK.

Nakon obilaska terena i službenih sastanaka, Adventure Travel Trade Association u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom – Zajednicom pustolovnog turizma održati će Adventure Connect – Susret profesionalaca u pustolovnim turizmu, dana 14.5.2015. u prostorijama HGK ŽK u Splitu u vremenu od 14:00 do 17:00 sati. Tom prigodom će ATTA predstaviti globalne trendove u pustolovnom turizmu, istraživanja i studije u avanturističkoj industriji te iznijeti svoje viđenje potencijala Hrvatske kao zemlje za pustolovni odmor.

Sudjelovanje na Adventure Connectu je besplatno i ima za cilj umrežavanje zainteresiranih dionike u kreiranju usluga u avanturističkom turizmu: turističkih agencija, proizvođača opreme, institucija, medija i ostalih zainteresiranih, kako bi kroz raspravu i koordinaciju zajedničkih koraka išli u smjeru razvoja odgovornog avanturističkog turizma u Hrvatskoj.

Više o Adventure Connectu na linku http://www.adventuretravel.biz/events/adventureconnect-split-croatia/ 

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARIAS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.