Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Kalendar Ad Nature za 2012.
(Rejting 0 od 5)
Miks svega po malo
Autor: Adventure Sport Team   
Četvrtak, 22 Prosinac 2011 22:05

 

 

U ovo vrijeme poklona Ad natura nam poklanja novi pustolovni kalendar za 2012. Sad je prilika da svoje nove planove uklopimo u novi kalendar. 
I u slijedećoj godini Ad natura nastavlja sa organizacijom svojih tradicionalnih, kako pustolovnih tako i trekking utrka.  Sve informacije o istima dostupne su na web stranici  Ad nature, a prijave za sva natjecanja otvaraju se u četvrtak, 15.03.2012. 

Ukoliko ste pustolov koji kroz klasične AR discipline (trekking, kajakarenje, brdski biciklizam, navigaciju i aktivnosti na užadi) želi prihvatiti dvodnevni kvarnersko-istarski izazov u trajanju od 24-30 sati onda vam preporučujemo deseto izdanje najstarije hrvatske pustolovne utrke KI CHALLENGE. Utrka će i slijedeće godine startati iz Rijeke, a kuda vas vodi njena staza i koja iznanađenja vam pripremamo saznat ćete potkraj ljeta :)

Datum: 15-16.09.2012.
Dužina: 150km
Područje: Rijeka i okolica, Istra
Start i cilj: Rijeka
Sastav timova: dva natjecatelja

 

Manje naporna od KI CHALLENGE-a, ali ne i manje izazovna osma je po redu trekking utrka RISNJAK MOUNTAIN TREK. Pri trasiranju staze i dalje nastavljamo u pravom pustolovno trekerskom duhu. Izazovni bezimeni vrhovi, nemarkirani putevi i staze u kombinaciji sa označenim planinarskim putevima uz neizostavni element orijentacije. Ali ne brinite, govorimo o stazi Ultra kategorije :) Za sve one koji žele kraću, ležerniju, lakšu i orijentacijski nezahtjevnu stazu tu je Planinska kategorija u dužini od cca.25 kilometara.

Datum: 09.06.2012.
Dužina: 50km/25km
Područje: Nacionalni park Risnjak i okolica
Start i cilj: Crni Lug
Kategorije: Ultra i Planinska

Šećer dolazi na kraju, tako bar kažu :)  Jedna od najstarijih hrvatskih trekking utrka UČKA MOUNTAIN TREK doživjet će svoje deseto izdanje. Iako ništa manje izazovna od Risnjaka, Učka je ipak puno pitomija i manja je mogućnost gubljenje. Naravno, nikad se ne zna :) UMT polako, ali sigurno okreće novu stranicu prema trail running formatu, a takva će otprilike biti i staza utrke. Run Lola run :)

Datum: 13.10.2012.
Dužina: 45km/25km
Područje: Park prirode Učka
Start i cilj: Lovranska Draga
Kategorije: Ultra i Planinska

Stoga otvorite svoj natjecateljski kalendarčić i pribilježite si koju, ili sve. Veselimo se novom druženju i novim zajedničkim pustolovinama. 

 

 

 

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARIAS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.