Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Neka igre počnu
(Rejting 5.00 od 5)
Miks svega po malo
Autor: Anamarija Marović   
Ponedjeljak, 16 Srpanj 2012 11:51

 

Ako već niste bili na jučerašnjem otvaranju i još vam ruksaci i putne torbe nisu spakirane, krajnji je trenutak da počnete pakiranje.

Ubacite par najosnovnijih krpica, kupaći kostim, sunčane naočale, a sve ostalo što trebate, čeka vas u Sutivanu.

Dakle, od 15. – 22.07. u Sutivanu na Braču, održava se najbolja zabava u ovom dijelu zemaljske kugle, festival nad festivalima, jedan jedinstveni i to u svom 14. izdanju (pazite i odmah upišite u svoje kalendare, slijedeće godine je jubilarni 15. ) Vanka Regule.

I ovu godinu ima nešto starog, nešto novog. Festival filma, stand up padlling, surfing, kajaking, sleckline, raznih MTB natjecanja, već ustaljenog Porathlona do lani uvedenog Run & Climb natjecanja koje je od ove godine posvećeno prijatelju, koji nas je iznanada napustio, Adnanu Čatiću.

Daniel Lacko svojim izborom filmova sigurno nam sprema nova iznenađenja, a Šteku ćemo vjerojatno vidjeti kad budemo žicali majice. Znamo da je on sve pripremio, sve će biti u dogovorenoj satnici, spreman je i samo čeka da igre počnu.

Osim akcije, tu je i zabava. Svake večeri u Modrulja održava se party koji traje dok vas konobar jutarnje smjene ne probudi i pošalje u Šatorgrad, a da se zabavite pomoći će vam Simbioza, Kopito, Stampedo i Kawasaki 3P. U utorak je u portu Stivana, malo mirnija zabava s klapom Morbin. 

Sve znate, sve je spremno, tekst je kratak da se imate vremena spremiti i stić na slijedeći trajekt. Šta čekate?? 

 

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARIAS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.