Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Pedalafest počinje večeras
(Rejting 0 od 5)
Miks svega po malo
Autor: Adventure Sport Team   
Četvrtak, 05 Lipanj 2014 14:30

Danas, 5. lipnja, svečanim otvaranjem u 20h započinje 2. Pedalafest, biciklistički festival u organizaciji zagrebačke udruge Sindikat biciklista. Festival se održava u Studentskom Centru, a tijekom tri dana održavanja kroz njega će prodefilirati mnogi gosti i stručnjaci iz europskih gradova i biciklističkih organizacija i inicijativa. 

Moći će se prisustvovati različitim panelima i diskusijama, ali i okušati u raznovrsnim radionicama. Također, u zabavnom dijelu bit će i bogat glazbeni program.

Festival započinje večeras, svečanim otvaranjem i najavom triju izložbi u organizaciji 'Humas of Zagreb', Nextbike sustava javnih bicikala i danskih „Bicycle Inovation Lab“ pod pokroviteljstvom Danskog veleposlanstva. „Jako smo počaščeni što je danska izložba dio Pedalafesta i zahvalni smo Danskoj ambasadi na ovoj prilici te na suorganizaciji izložbe!“ rekao je Mislav Kirac iz Sindikata biciklista. Naime, Danska ambasada još od 2012. godine podržava rad udruge Sindikat biciklista, prepoznavši potrebu za podizanjem kvalitete i svijesti o urbanom biciklizmu u gradu Zagrebu. „Novi danski veleposlanik Poul Erik Dam Kristensen postat će počasni član Sindikata biciklista, kao što je to bio i donedavni veleposlanik Bo Erik Veber“, izjavio je Kirac, a sam veleposlanik prisustvovat će otvorenju.

Prva večer festivala završit će koncertom bendova Penguin radio i DemeNtronomes, a nakon toga bicikliste će zabavljati DJi Funk Guru i Oli Dobolli.

 

Iz Sindikata biciklista pozivaju sve građane da prisustvuju otvaranju, ali i da dođu na sva tri dana festivala jer, kako kažu, bit će zanimljivo, šareno, uzbudljivo i veselo! Ulaz na sva tri dana, na sva događanja, je besplatan, a program i raspored može se pronaći na web stranici festivala pedalafest.eu. 

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.