Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Picigin, zvonik, a uskoro i stine
(Rejting 5.00 od 5)
Miks svega po malo
Autor: Anamarija Marović   
Subota, 07 Svibanj 2011 22:52

Slovo O i Sv. Duje (fala ti) doveli su nam Lacka i Welcome tim u Split. I da nije još par slova, mi bi Lacka zadržali u Splitu. 

Vjerujem da, nakon što je zaigrao picigin, ni on se ne bi bunio. Jutros, na splitskim Bačvicama, jer kakva bi to bila posjeta Splitu bez Bačvica i picigina, Danijel je pokazao svoj sportski multitalent. 

 

Zaigrao je picigin s najboljima, oduševio on njih i oni njega. Nakon kratkih uputa Damira Pačića, svjetskog prvaka u piciginu, Lacko je hrabro krenuo u 20 cm mora provjeriti i pokazati što je naučio. Osim tehnike igranja picigina naučio je i riječi- falia san.

 

 

Dok je Welcome tim još bio na Bačvicama, ispod zvonika splitske katedrale okupio se veliki broj Splićana i turista koji su došli dati podršku Najvećoj Svjetskoj Dobrodošlici.

 

Prve ovacije dobio je Ivica Matković koji već 20 godina, na blagdan splitskoga zaštitnika penje zvonik, a ove godine i je tu i kao domaćin The World's Biggest Welcome-a.

 

Split je grad s najdužom penjačkom tradicijom u kojem se, na splitskom Marjanu, 1986. godine održalo prvo Hrvatsko i jedno od prvih svjetskih sportsko penjačkih natjecanja. 

Predvođeni s Danielom Lackom i  Ivicom Matkovićem, splitski penjači, preko sjeverne strane zvonika razvili su veliku zastavu dobrodošlice, zastavu projekta Welcome– Hrvatska s najvećom dobrodošlicom.

 

 

Kako je slovo O okrugloSplit će imati priliku ugostiti Welcome tim još jednom i to na Šantinim stinama, popularnom penjalištu s južne strane Marjana, do kojih će GPS nosiLAC LACko 12.05. doveslati iz pravca Trogira.

 

 

Sutra Welcome tim kreće preko Sinja, veslajući kroz Perućko jezero, pa prema vrhu Dinare, odakle će se spustiti do slapa Krčić i rijeke Krke, te nastaviti dalje prema moru.

Lacka i Welcome tim pratite na www.welcome.hr 

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARI


NAJČITANIJI ČLANCI (zadnjih 30 dana)


AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.