Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Rozariada - Viganjske igre
(Rejting 0 od 5)
Miks svega po malo
Autor: Adventure Sport Team   
Četvrtak, 03 Rujan 2015 21:45

I ove godine u Vignju i okolici, na poluotoku Pelješcu, u periodu 29.09. - 04.10. održati će se  viganjske igre - Rozariada - natjecanje u adrenalinskim, outdoor i tradicijskim  sportovima.

Ovogodišnja Rozariada spoj je adrenalina, tradicije i dobre zabave. Uz adrenalinske i outdoor sportove novijih generacija, windsurfing, SUP-u, biciklizam, treking,  organizator je priredio natjecanja u nogometu, stolnom tenisu, ali i tradicijskom sportovima poput  bućanja,  streličarstva, ribarenja, te turnir u briškuli i trešeti. 

Otvaranje će se organizirati na igralištu SRC Ante Kosić uz prezentaciju programa, te nogometne utakmice dječjeg uzrasta, dok će se kasnije u prostorijama Kuventa organizirati gastronomska fešta “VIGANJSKA TRPEZA” na kojoj će se predstaviti svi ugostiteljski objekti Vignja i okolice.

 

Vrhunac Rozariade biti u subotu kada će biti finale u streličarstvu, malom nogometu i bućama, a istog dana biti će biciklističke i treking utrke. Za bicikliste, organizator je pripremio dvije staze; Donja Nakovana - Viganj i Jurjević/Orebić - Viganj. 
Trekeri će se također imati prilike iskušati na dvije utrke, na lakšoj će osvojiti "grad Nakovan", dok će na težoj, osvojiti vrh "Pelišca", Sv. Iliju.  

Cijeli program možete pogledati OVDJE 

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARIAS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.