Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Trčanje, blato, vatra, voda...
(Rejting 0 od 5)
Miks svega po malo
Autor: Adventure Sport Team   
Subota, 12 Travanj 2014 17:27

Drugo izdanje adrenalinske utrke „Combat race 2014“, će se održati na prostoru igrališta u Šećerani, pored Belog Manastira, 14. 06. 2014. godine.

Natjecanje je dizajnirano da testira tjelesnu fleksibilnost, snagu, izdržljivost i brzu snalažljivost u novim i  neočekivanim situacijama.

Ovo je zabavni događaj koji zbližava ljude i kroz odmjerenu mješavinu napora i zabave tijekom čitavog dana čini ga nezaboravnim.  Trčanje, blato, vatra, voda, slama, penjanje na zid, osvježavajuće piće i puno zabave.

 

U Combat Race se mogu natjecati i muškarce i žene, na stazi dužine 6 ili 12 kilometara, sa 18 ili 36 prepreka. Naravno Combat Race  nije natjecanje samo za pojedince, već je naglasak na sudjelovanju timova, koji  mogu zajedno krenuti u izazov, ali s najmanje jednom osobom drugog spola od njih četvero! 

Natjecanje  traje jedan dan, kao i planirani program za natjecatelje i gledatelje. Mjesto natjecanja je očuvani kraj Baranje, uz otvorene površine dostupne gledateljima. Zamišljeno je kao događaj za čitavu obitelj, ekipu prijatelja pun zabave, adrenalina i znoja, koji će se zaliti dobrom kapljicom, nakon ukusna domaćeg jela.

 

Novo je da ćemo ovom prilikom izraditi i stazu za djecu, dužine 900 metara sa 6 prepreka i time omogućiti i najmlađima nezaboravan događaj.

Tijekom dana u pauzi između kvalifikacijskih utrka i finala održat će se nekoliko prigodnih natjecanja u snazi i spretnosti, kojima će se moći natjecati i gledatelji!

Više na www.combatrace.eu 

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARI


NAJČITANIJI ČLANCI (zadnjih 30 dana)


AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.