Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Završen prvi Combat Race
(Rejting 5.00 od 5)
Miks svega po malo
Autor: Nikola Pajčin   
Nedjelja, 09 Lipanj 2013 22:05

Jedinstvena adrenalinska utrka prilagođena za svakoga, a najinteresantnija za nastup u timu održana je 08. lipnja u Šećerani, prvi puta u Hrvatskoj. 

Na utrci se moglo i pojedinačno natjecati na stazi dugoj oko 7 km sa 18 različitih prepreka, sličnih vojnom poligonu.

Na Combat race se natjecalo 60-ak natjecatelja iz 6 država, u tri utrke. Svaki natjecatelj je dobio svoju „finišer“ medalju. U sklopu utrke natjecatelji su morali prelaziti preko naslaganih bala slame visokih preko 5 metara, preko vatrenih površina, uz skliski uspon pomoću užeta, kroz paukovu mrežu, preko drvenog zida, preko jezera, kroz potoke i kanale, ispod boljikave žice kroz mulj blato i na kraju kroz vodeni zid.

Najbolji su bili:

Warrior – žene

1.      Sandra Milić-Gregoran – 53,40
2.      Olga Jovanović – 59,06
3.       Tihana Gotić – 59,07

Warrior – muški

1.      Tomislav Ilin – 39,24
2.      Marko Brodar – 41,35
3.      Mladen Matanović – 41,46

Combat team

1.      Bitange i princeza – SRB –56,18
2.      Jazavci – HRV – 1,00,48
3.      Marika z Baraberima – HRV – 1,01,23

 

U pauzi između kvalifikacijskih i finalne utrke održale su se dvije prezentacije borilačkih sportova, od strane najmlađih članova Judo kluba „Mladost“ iz Osijeka i Ki Aikido kluba „Beli Manastir“. Svoj rad su predstavili i članovi Kluba „SKOK“ i Fitnes centra „Fit 4 Life“ iz Belog Manastira sa atraktivnim nastupima.

Organizatori su održali i natjecanje za sve prisutne u prebacivanju traktorske gume i nošenju partnerice preko ramena, kojem se odazvalo veći broj prisutnih.

Nakon proglašenja najboljih i podjele plaketa i nagrada, članovi rock-skupine „Raw Spirit“ iz Pečuha su održali odličan koncert za sve okupljene, te u nekoliko navrata ponovo kačili glazbala na zahtjeve posjetitelja.

 

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARI


NAJČITANIJI ČLANCI (zadnjih 30 dana)


AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.