Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Ajmooo Adnaturaaa
(Rejting 5.00 od 5)
Pustolovne Utrke
Autor: Anamarija Marović   
Nedjelja, 13 Veljača 2011 20:48

Sedam timova je i dalje u 2011 Wenger Patagonian Expedition Race, a među njima i naši favoriti. 

Trenutno svladavaju najdužu treking dionicu u povijesti utrke dugu 191 km na kojoj će osim mentalne i fizičke izdržljivosti imati presudan utjecaj i odabir najpovoljnijeg smjera kretanja.

 

Pokušaj traženja prečaca može donijeti veliku prednost ali i velike probleme ukoliko nalete na litice i stijene. Na vodećoj poziciji je tim Adidas Terrex/Prunesco iz Velike Britanije, ali ni ostali timovi, među kojima je naš nisu previše udaljeni.

 

Adnatura polako ali sigurno napreduju prema vodećim pozicijama i vjerujemo da će se naši poslužiti svojom taktikom brze završnice.

 

Za sada je dobra vijest da su na njih na plaži sjeverostočnog fjorda  između PC 9 i PC 10 naišli fotoreporteri pa napokon imamo njihove slike

 

 

 

 

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARI


NAJČITANIJI ČLANCI (zadnjih 30 dana)


AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.