Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Čestitamo Ad naturi
(Rejting 5.00 od 5)
Pustolovne Utrke
Autor: Adventure sport team i Marko Erceg   
Petak, 24 Veljača 2012 17:39

Poštovano "pratiteljstvo" došao je i taj dan da se zbroje i oduzmu svi utisci praćenja trke kad već znamo njihove rezultate!!
Svi timovi su dali sve od sebe, na ovoj najtežoj utrci do sada, kako kaže organizator. Iznenađenje su sigurno bili Japanci s drugim mjestom, a već 4 puta za redom pod kofeinskim tabletama 10 sati ispred drugih. Prvo mjesto osvojili su Adidas terrexovci, svaka im čast. Ove godine Gear Junkii pali su za jedno mjesto od prošle godine,  tako da ih sigurno možemo očekivati dogodine da napokon probaju osvojit i to 1. mjesto.
E sad kako bi "fudbaleri" rekli krivi su sudci :O))). Moram se osvrnuti na ovogodišnju slabu komunikaciju s čitateljima cijelog svijeta, ekipu koja je pratila trku barem 80 sati ako ne i više :O). Organizator je slabo davao informacije jer nije dobivao rezultate s terena. Izgleda da je razlog tome smanjeni buđet trke tako da moramo biti zahvalni i na onim rezultatima koje smo dobivali na kapaljku. Spomenut ću da kada je bilo najvažnije i kada smo svi polagano bili nervozni jer su u odlučivanju o mjestu bile u igri minut,e srušio im se server i glavna stranica organizatora nije radila. Nitko ne zna dali je trka nastavljena, niti što se to tamo događa ali u tom bunilu i mraku AD NATURA je izgubila 6 mjesto :O( . Prošle godine trka je bila bolje organizirana, plus što smo imali svoje doušnike na terenu, te smo u svakom trenutku znali kako stojimo. Da sad više ne kukamo i žalimo HVALA svima što ste pratili i podržavali naše borce na ovogodišnjoj trci u Patagoniji i želim dobru pustolovnu zabavu u 2012!!!
 
p.s.nadam se da će te navratiti na prezentaciju i pregled trke u slikama i slikopiščićima ?!?!

1.Adidas TERREX Prunesco 147h 39m

2.EastWind 159h 25m

3.GearJunkie / Yogaslackers 162h 31m

4.KAURI 163h 45m

5.Cyanosis 163h 59m

6.CUVA 183h 13m

7.Ad Natura 183h 48m

8.Selva Kailash 185h 51m

9.Red Fox - Gore-Tex 189h 44m

10.Dancing Pandas 201h 44m
 
I za kraj poruka s terena:
Halo, halo...Patagonia calling :) 
Evo nas u Punta Arenasu. Stigli smo malocas. Svi smo OK, malo iscrpljeni sa pokojim zuljicem. idemo sada baciti nesto u kljun pa vam se javimo kasnije. Btw. u 17.00h skupljamo preostalu opremu, a u 20.00h je zavrsna ceremonija. Utrka je bila super, napravili jedni navigacijsku gresku i jednu losu odluku, ali na kraju malo stisnuli i svi sretni. A, mozda na kraju budemo i bolje plasirani od 7. mjesta ako Stjepan uvazi nas prigovor. Izgubismo 2 sata zbog organizacijskih propusta. Baj, baj, odosmo mi na mesinu :)))))) 
 
Dnevne izvještaje Marka Ercega možete vidjeti 
OVDJE 
 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARI


NAJČITANIJI ČLANCI (zadnjih 30 dana)


AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.