Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
IMO adventure se vraća
(Rejting 5.00 od 5)
Pustolovne Utrke
Autor: Adventure Sport Team   
Petak, 05 Kolovoz 2016 10:17

 

Imo-adventure se vraća!!! Nakon punih osam godina, 10. rujna biti će start i novi početak ove nekada najbolje jednodnevna pustolovne utrke u Hrvatskoj.  

Trka jedužinom od 70 km prolazila mnogim prirodnim ljepotama Imotske krajine i pred natjecatelje stavljala brojne i teške izazove, a tako će biti i ove godine. 

Organizator je Turistička zajednica Imotski uz HPD Imotski, RK Crveno jezero i HGSS. Također, pozivamo i sve koji žele biti volonteri i sudjelovati u zahtjevnoj organizaciji – javite se! 
 

 

Discipline su: kajak, trčanje, vožnja brdskog bicikla i canyoning kroz predjele rijeke Vrljike, Zmijavaca, Runovića, Lokvičkih jezera, kanjona Badnjevice, Ričica, Crvenog i Modrog jezera.

Na utrci može sudjelovati 15 dvočlanih timova koji se prijavljuju na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript u razdoblju od 05.08. do 05.09. 

Prijava treba sadržavati slijedeće podatke:
- Imena natjecatelja
- Naziv tima
- Broj majice
- Potvrdu o uplati kotizacije u iznosu od 300 kn po timu. 
 
Nagrade za prvoplasirane timove su slijedeće:
6.000 kn za prvi tim, 4.000 kn za drugoplasirani i 2.000 kn za trećeplasirani tim uz pehare.
 
Osim nagradnog fonda, organizator osigurava kajake, majice za sve sudionike, vodu na kontrolnim točkama, HGSS, liječničku pomoć, volontere, kartu utrke i zajedničku večeru poslije utrke. 
Obveze natjecatelja su MTB bicikl, ručna ili čeona lampa, kacige, paketić prve pomoći po timu 

Kotizaciju uplaćujete na račun HR46 2330003 1100097700 

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.