Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
KI CHALLENGE – još 8 dana za prijave
(Rejting 5.00 od 5)
Pustolovne Utrke
Autor: Elvir Sulić   
Petak, 20 Kolovoz 2010 17:22

 

Za malo više od 2 tjedna, točnije 04.09.2010., svoje osmo izdanje doživjeti će jedna od najstarijih pustolovnih utrka u Lijepoj našoj – kultni KI CHALLENGE.
Kako to biva poslijednjih par godina utrka započinje u Rijeci, a ove godine staza utrke obuhvaća širu riječku okolicu i Gorski kotar.


Pravim i iskusnim pustolovima te onima koji su spremni prihvatiti njegove izazove KIC donosi nova uzbuđenja, raznolike terene, gubljenja i pronalaženja, sreću i gorčinu. KIC je pustolovna utrka u kojoj ćete preispitati svoje granice, motivaciju i tolerenciju te jako dobro upoznati svog timskog partnera ili partnericu. Pored neizbježnih napora na kraju ćete ipak uživati. Ne vjerujete? Isprobajte! Ukoliko želite ući u svijet pustolovnih utrka ili samo nakratko zaviriti u njega, 66 kilometarska rujanska avantura koju vam donosi  KIC prava ja poslastica ;-) 

STAZA I DISCIPLINE:
- Ukupna dužina: 66km
- Ukupni uspon: cca.2.000m
- Predviđeno vrijeme za pobjednike: 6-7h
- Discipline:
  - trekking: 22km
  - mtb: 35km
  - splavarenje: 5,8km
  - kanjoning: 3km 
  - plivanje: 150-300m (ovisno o odabiru staze)
  - abseil: 15m Sve informacije o utrci dostupne su na našoj web stranici: www.adnatura.hr

Prijave za utrku su otvorene još 8 dana, točnije do srijede, 25.08.2010.

Ukoliko želite biti dio ovogodišnje pustolovne karavane koja će 04.09. krenuti iz Rijeke molimo vas da pošaljete  prijavu za vaš tim. U ovom trenutku za utrku je prijavljeno 11 timova (8 muških i 3 mješovita). Veselimo se vašem dolasku i zajedničkom druženju ;-) 
 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARI


NAJČITANIJI ČLANCI (zadnjih 30 dana)


AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.