Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Nema odmora za pustolove
(Rejting 0 od 5)
Pustolovne Utrke
Autor: Anamarija Marović   
Ponedjeljak, 09 Kolovoz 2010 11:24

Dragi pustolovci i pustolovke ako ste se mislili odmarati ovo ljeto, vrijeme je da promijenite planove. Sportsko rekreativni klub Alba 21.08.2010. organizira Pustolovnu utrku Rabac Adventure Race 2010.

Lokacija utrke je Rabac- Labin, timovi su dvočlani, a trajanje utrke se procjenjuje za one najbrže oko 6 sati, a one malo sporije i do 12 sati. Također će za vas pripremiti i 2 kategorije; ultra 70 km i light 35 km. Kako je broj timova koji nemaju svoje kajake ograničen na 20, požurite se prijaviti. U koliko imate svoj kajak možete biti malo ležerniji s prijavama, a i proći će te za 200 kn jeftinije. A što vas čeka? U ultri 25 km trekkinga, 35 km bicikla, 10 km veslanja, 1 km plivanja i abseil, dok u kategoriji light  trekkinga je 10 km, bicikle 20, veslanja 5, plivanja 500 m i preskočit će abseil. Službenu prijavnicu i više informacija možete naći na www.srk-alba.hr
 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARI


NAJČITANIJI ČLANCI (zadnjih 30 dana)


AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.