Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Prvi mačići mjauču, a vode nigdje!
(Rejting 0 od 5)
Pustolovne Utrke
Autor: Ivan Lončar   
Ponedjeljak, 04 Kolovoz 2008 14:53
Još je desetak dana do početka Qubik avanturističke utrke u Cerovlju, prve utrke takve vrste u Istri koju organizira Sportsko društvo Trickeri.
Na utrku je do sada prijavljeno šezdesetak natjecateljica i natjecatelja. Svi koji žele sudjelovati, mogu o tome pročitati i prijavi se na stranicama utrke:

www.single-adventure-race.info

Prijave se zatvaraju u nedjelju, 10. 08. Do tada je potrebno prijavu potvrditi uplatom startnine, koja za light verziju iznosi 100 kn, a za ultru 150 kn.

Natjecatelji s prebivalištem izvan Hrvatske mogu svoju startninu uplatiti na dan utrke.

Puno pozdrava i vidimo se 15. 08. u Cerovlju.

Uplatu možete izvršiti na:

SPORTSKO DRUŠTVO "TRICKERI"
JURJA DOBRILE 6
52000 Pazin

Ž. R. 2380006-1147004537
Matični broj udruge:
18001495

Single Adventure Race by TrickeriPrvi mačići mjauču, a vode nigdje!

Jedna od brojnih zajedničkih manifestacija na kojima Trickeri sudjeluju završila je, kako to inače i biva, i dobro je da tako biva, i bivat će i ubuduće :), dakle završila je zajedničkim druženjem i zafrkancijom.

Mutnih glava od napora, kao i od veselih trenutaka, počele su se čuti svakojake čudne ideje od članova udruge. U jednom trenutku doletjela je jedna besmislena ideja da se napravi avanturistička utrka u Istri. Predlagač je momentalno ispljuvan i ismijan, a zatim uz povike izgnan iz društva. Phuuu, za dlaku! :)

Aktivnosti Trickera širile su se i dalje, različite aktivnosti i sportovi kušani bojažljivije i s većim zanosom nego da se radi o zabranjenom voću, a apetiti rasli. Iako, ne toliko brzo koliko pohlepne oči... A onda je uletio i drugi prijedlog, ovaj puta u sasvim trezvenom društvu i razgovoru, da se napravi triatlon. Ovaj puta se nije moglo izbjeći razgovore, razmišljanja... a zatim se brzo našla lokacija. Ideja je počela biti ostvariva...Ostalo je povijest... Sprint triatlon i avanturistička utrka spojeni su u zajedničku manifestaciju, a glavni cilj jest u cerovljanskim barama nogama pošemeriti ribama svakodnevicu.

Odluka da se napravi zasebna web-stranica, kao i mali promotivni leci za dijeljenje prvenstveno na ISAR-u na Cresu, odali su motivaciju Trickera da od ove utrke naprave spektakl. Već u prvim danima otvaranja prijava, točnije u 20-ak dana, broj prijavljenih, posebice za avanturističku utrku, eskalirao je do brojke od skoro pedeset službeno prijavljenih luđaka, odnosno ovisnika, čime je dosegnut broj koji je plafon, ili neostvariv, za veliki broj ostalih manifestacija sličnog tipa. Tako i treba, jer - ovo je prvi spektakl te vrste u Istri!

Prema svemu sudeći, organizacija je vrlo uspješna, a sve ide bolje od planiranog. Trenutno je jedini problem što si je Fredi uzeo 5 radnih dana GO (od lani), što je unijelo nered u trening njegovih kolega naviklih na treninge s njim (inače favorita). Ah ti komadi...

Kako se povijest stvara, za sada ovo liči na put za raj. Iako, znajući da je put za raj (barem po izgledu) često put za pakao, pošto je isti popločan dobrim i plemenitim idejama, pretpostavite što vas očekuje! :)

Uostalom, namjera nam je stvoriti apetite kod sudionika i posjetitelja, a zatim sljedeću godinu neodržati utrku. :-)No, što se ove godine tiče, na našu ćemo žalost svima vama - i takmičarima i gledateljima, i sponzorima i onima koji nisu sponzori, i onima što gledaju a ne znaju što i zašto gledaju, osigurati nezaboravan provod i fantastično druženje. Za sve su krivi, naravno, gostoljubivi domaćini i - Sportsko društvo Trickeri koje se i inače okuplja na ovakvim i sličnim manifestacijama.

Vidimo se uskoro. Fjakasti (?!) pozdrav! :)

SD Trickeri


 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARI


NAJČITANIJI ČLANCI (zadnjih 30 dana)


AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.