Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Jarun:: Dođite sutra na rolatlon & duatlon
(Rejting 0 od 5)
Rolatlon
Petak, 18 Travanj 2008 01:00
Na Jarunu se sutra održava rolatlon i duatlon liga. Utrke su rekreativnog tipa, osmišljene kao dobar trening za sve rolere, bicikliste i trkače. Dionice nisu prezahtjevne, tako da utrku može završiti svatko tko istu i započne...  Sve što vam od rekvizita treba su tenisice, role, kaciga i bicikl (cestovni ili mtb, svejedno je).
Dionice:: 1 krug rola, 3 kruga bica i 2.5 km trčanja. Staza za rolatlon je kao i ona duatlonska, utrke se odvijaju u isto vrijeme na istom mjestu. Start utrke je u 8.30 sati ispred prostorije Triatlon Kluba Zagreb. Natjecatelji trebaju doći ranije zbog prijava, oko 8:00h.

Sve što vam od rekvizita treba su tenisice, role i bicikl. Može i mountain bike! I kaciga OBAVEZNO. Role ne trebaju biti speed, mogu i najklasičnije, bitno je da idu ;) Duatlonci, naravno, bez rola.

Utrka na oldtimer biciklima
Svi natjecatelji, koji nastupe na biciklu, a koji je stariji od naše lige (godina proizvodnje 1992. i ranije) ulaze u posebnu kategoriju. Ove godine obilježavamo 15 godina jarunske duatlon / triatlon / rolatlon lige (početak je bio zahvaljujući Draganu Jankoviću 1993. godine)... Povodom toga je prof. Borko Prvan odlučio u okviru 3. kola u subotu, 19. 04. 2008. organizirati utrku s oldtimer biciklima...

Svi natjecatelji, koji to kolo nastupe na biciklu, a koji je stariji od Lige (godina proizvodnje 1992. i ranije) ulaze u posebnu kategoriju, gdje će se prvo troje muških i žena nagraditi s peharima, a svi ostali prigodnim učesničkim statuama... Može se birati nastup u duatlonu ili rolatlonu, što kome više odgovara, jer su start i cilj zajednički... Jasno da će se rezultat bodovati i za ligu... Sva ostala pravila kao i na ligi (obavezna kaciga, startnina 10 kuna, dozvoljen drafting...)
 
Bicikl mora imati originalne dijelove, što se ne odnosi na potrošni materijal npr. gume...
 
Ukoliko niste natjecatelj, a imate stariji bicikl dođite s njim na Jarun, jer ćemo također s plaketom nagraditi najstariji bicikl... Namjera nam je mlađem naraštaju naših triatlonaca pokazati na kakvim se biciklima prije vozilo i na taj način podignuti tehničku kulturu kako bicikla kao prijevoznog sredstva, tako i ekološkog faktora u očuvanju čovjekove okoline...

Vidimo se na Jarunu... Ne zaboravite, start je u 8.30 sati...

___

Raspored lige OVDJE.

Veliki rolatlon 2007. fotoalbum OVDJE.


 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARIAS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.