Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Najbrojniji rolatlon ikad!
(Rejting 0 od 5)
Rolatlon
Autor: Lovro Lepan   
Nedjelja, 18 Ožujak 2007 15:47
U subotu (jučer) je održano 1. kolo Adventure Sport Rolatlon lige. Zanimljiva prošlogodišnja sezona, sa vrijednim nagradama za pobjednike, prekrasan dan i nadahnuta Tanjina najava na Adventure-sport portalu rezultirali su rekordnim brojem natjecatelja i natjecateljica. Na utrci je nastupilo preko 20 rolatlonki i rolatlonaca! Za usporedbu, prošle godine je najveći broj natjecatelja na jednom kolu bio okruglo 10.
Nakon pokusnog nastupa na zadnjem kolu prošle godine, ove sezone nam se od prvog kola priključio Vlado Fumić. Vlasta Jurlin više nije usamljena u ženskom dijelu natjecanja, na Adventure Sport Rolatlon ligi ove se sezone natječe i Željka Šaban, triatlonska prvakinja Hrvatske, predvodeći ekipu iz TK Swibir. Tako ove sezone na Rolatlon ligi nastupaju natjecatelji iz 3 zagrebačka triatlon kluba, Mihanović, Zagreb i Swibir.

Na samom startu utrke, po očekivanju na čelu su se izdvojili Vlado Fumić, Dino Alberini i Silvio Mrkša. U grupi su odvezli cijelu dionicu rola, u vremenu 0:13:25. Grupa se održala i na biciklističkom dijelu utrke, ulaze u drugu tranziciju sa vremenom 0:46:03. Prava utrka među njima počela je tek trčanjem.

Dino se pokazuje najbržim trkačem i ulazi u cilj sa minutom prednosti ispred g. Fumića, u vremenu (neslužbenom) 0:55:50. Postavio je novi rekord staze (stari je bio 0:56:10, ostvario ga je također Dino, u sezoni '06). Drugi na cilj stiže Vlado Fumić, treći je Silvio Mrkša. U ženskom dijelu utrke, pobijedila je Željka Šaban, ispred Vlaste Jurlin.

Rolatlon&Duatlon_rezultati_1kolo.xls

2. kolo Adventure Sport Rolatlon Lige održava se slijedeće subote, 24.3. u 8:30h.

Svi ste pozvani; profići, ili pak oni na montićima, street rolama... nema veze, važno je da ide... ;)

Što je Rolatlon i tko sve može nastupiti (a nastupiti možete baš svi ;) pogledajte ovdje.
 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARIAS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.