Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Rolatlon Liga:: Demonstracijama na kadaše!
(Rejting 0 od 5)
Rolatlon
Autor: Dino Alberini   
Nedjelja, 15 Travanj 2007 00:53
Četvrti dio omladinske radne akcije "Adventure-Sport Rolatlon Liga 2007" umalo nije održan zbog okupacije gradilišta od strane reakcionarnih protunarodnih elemenata poznatih kao "kadaši" koji su se u dosad neviđenom broju i sa kadama svake vrste okupili na mjestu gdje započinje svaka radna akcija u ovom dijelu slobodnog svijeta pa i šire. Drskost okupatora sila četveroosovine potpomognuta poluosovinom domaćih izdajnika kulminirala je zauzimanjem već pripremljenog gradilišta instrumentalizirajući na perfidan način narodnu vlast. Ali dogodio se narod.
Proleteri potpomognuti poštenom inteligencijom spontano su počeli demonstrirati tražeći svoje ustavom zajamčeno pravo na rad. Snage reda nisu imale izbora doli solidarizirati se sa demonstrantima i dozvoliti početak radne akcije unatoč mogućim bliskim susretima sa klasnim neprijateljima veslačima i kajakašima.

Akciju je poveo trojac starih drugova. Izmjenjivali su se tako drug stahanovac Lovro i drug kolhoznik Dino (vlasnik udarničke značke prva tri dijela radne akcije "A.S.Rolatlon Liga 2007") a predstavnik poštene inteligencije drug Boris Mišćin hrabro je pratio dvojicu udarnika i unatoč svojoj mladosti pokazao da "boj bije srce u junaka". Ipak, vrijeme od 12'30'' iz prvog kruga pokazivalo je da će se mladi podvižnici morati malo više potruditi ne bi li oborili prijašnji rekord 55'40''.

Prva promjena alata drugovima je oduzela malo više vremena nego što su planirali jer je drug Dino zaboravio svoje radne opanke u traktoru kojim je došao na akciju. Drug Boris, koji je zaostajao oko minute, uspio je otpratiti vodeće udarnike koji su, osokoljeni govorom druga Hrvoja (predsjednika njihove partijske ćelije) još hrabrije krenuli u lov na sekunde što je rezultiralo rekordnim vremenom do druge izmjene 44'40''.

Poput pravih skojevaca, u završni dio akcije krenuli su drugovi zajedničkim snagama ali je na kraju noćna smjena prethodnog dana u željezari druga Lovru ipak iscrpila tako da je pobijedio drug kolhoznik Dino u vremenu novog rekorda 54'10''(neslužbeno) koji je time dokazao kako je za izdržljivost najbolje obrađivati zemlju. Treći je došao drug Mišćin koji je dokazao da i mladi intelektualci imaju što tražiti na ovakvim radnim akcijama.

Prema informacijama kojima raspolažemo od drugarica je prva došla mlada skojevka drugarica Željka Šaban dok je druga bila drugarica Vlasta Jurlin. Autor ovih redaka je vidio još nekoliko drugarica koje su završile utrku, nažalost rezultate nismo još dobili, ali posebnu pohvalu zaslužuje drugarica Tanja Kraljić koja je također prebacila normu i srušila vlastiti rekord unatoč obavezama na rukovodećem mjestu u našem partijskom listu.

Na kraju proljetnog dijela radne akcije "Adventure-Sport Rolatlon Liga 2007" oglasio se i bivši sekretar lokalne partijske ćelije drug Borko Prvan koji je najavio osvetu kadašima zbog današnje uzurpacije i to novom spektakularnom radnom akcijom koja će uključivati i kajake o čemu ćete biti obaviješteni na vrijeme.
 
Drugarski pozdrav, smrt fašizmu sloboda narodu.


Pozdrav, Dino

__


Fotografije u AS Galeriji.

___

Ukupni rezultati.xls

__


Kako idu naše rolatlonke ;)
 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARIAS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.