Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Bolji rezultati i novi dresovi pred nove utrke
(Rejting 0 od 5)
Triatlon
Autor: Mladen Lukovic   
Srijeda, 10 Kolovoz 2011 21:20

Ne baš po prvobitno planiranom terminu u na početku sezone objavljenom kalendaru održano je deveto kolo Cannondale duatlon-triatlon kupa.  

Kako je jedna utrka Kupa već bila otkazana, a kako se, opet, otkazala i jedna utrka Hrvatkog Kupa ukazala se prilika za održavanje još jednog kola.

Ovaj dan je značajan i po tome što je TK Split promovirao svoje nove triatlonske dresove. Uz normalno novi design novost je što sada svi dresovi imaju upisana imena njihovih vlasnika.

 

Na utrci je sudjelovalo nešto manje od trideset natjecatelja. Sve skupa gledajući postignuti su bolji rezultati nego u prošlom kolu. Tome su zaslužni povoljni vremenski uvjeti, ali i sve bolja spremnost natjecatelja. Sve više sudionika lige postiže rezultate ispod i oko 1 sat i 10 minuta i sve teže i teže je postići dobar plasman bez velikog truda.  Najbrži je opet bio Marin Koceić ispred Krešimira Tijardovića, te juniora Tonija Elezovića.  Među natjecateljima su bila i dva člana TK Rudolf Perešin, a na ovoj utrci je nastupio i Dejan Stoiljkovski iz Francuske, organizator TriStar utrke u Splitu.

 

Slijedećih nekoliko tjedana će pružiti puno triatlonskih sportskih događanja na splitskom području. Prvo slijedi 8. Supetarski triatlon koji će se održati 21. kolovoza. To je ujedno utrka koja će se bodovati za Cannondale duatlon-triatlon kup. Tjedan dana nakon supetarske utrke održat će se na Marjanu 13. Đir – sa olimpijskim triatlonom kao glavnom utrkom, a zatim će se održati jedno normalno kolo Cannondale duatlon-triatlon kupa te 18. rujna dolazi na red TriStar utrka sa TriStar 111 i TriStar 33,3 utrkom.

 

Više informacija  može se naći na web stranicama :  www.tksplit.hr.

 

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARIAS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.