Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Sara Vilić 3. u Turskoj
(Rejting 0 od 5)
Triatlon
Autor: preneseno s www.triatlon.hr   
Nedjelja, 06 Svibanj 2012 17:05

Danas je održana utrka Europskog kupa u Antalyi, Turska. Od naših reprezentativaca nastupili su Matija Lukina, te Sara Vilić.

Prva je na rasporedu bila ženska utrka u kojoj je Sara Vilić osvojila 3. mjesto! Nakon plivanja odvojila se grupa od 8 djevojaka koje su složnim radom na biciklističkom segmentu stvorile više od minutu prednosti pred velikom skupinom. Sara je na trkačku dionicu krenula s prvima te na kraju zauzela 3. mjesto iza njemačkih predstavnica Katrin Muller i Ane Knapp.

U muškoj utrci popraćenoj velikim valovima na plivanju i snažnom vjetru na biciklističkom djelu hrvatske boje predstavljao je Matija Lukina. Nakon plivanja izdvojila se manja grupa od 8 natjecatelja, a Matija je isplivao malo iza njih u velikoj grupi od 50-tak natjecatelja. Na biciklističkom segmentu 1. grupica je ostvarila osjetnu prednost koju je sačuvala do kraja trčanja. Matija je na kraju dotrčao do 30. mjesta ne povećavši svoj zaostatak za trčanju za vodećima. Pobjedio je Francuz Anthony Poujades ispred Njemca Nilsa Frommholda i Austrijanca Aloisa Knabla.

Čestitke našim reprezentativcima! 

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARIAS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.