Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Sjajan početak sezone naših triatlonaca!
(Rejting 0 od 5)
Triatlon
Autor: Ivan Ivezić   
Subota, 03 Ožujak 2007 19:29
Kristina Škevin i Gordan Petković su pobjednici međunarodnog duatlona na Bjelašnici pokraj Sarajeva. Zvonko je osvojio 6. mjesto na svjetskoj bodovnoj utrci u Langebaanu u Južnoj Africi, na utrci se natjecao i aktualni svjetski prvak Tim Don iz Velike Britanije. Urke su se održale danas, a opširniji izvještaj slijedi uskoro na Adventure Sport Portalu.
Također, u sklopu ovog odličnog vikenda za naše sportaše, sjajan je rezultat danas napravila i Karla Fabrio u disciplini statika - ronjenje na dah. U Mariboru na Mad cupu Karla Fabrio osvojila je drugo mjesto u statici s državnim rekordom 5.15, javlja Broj 1. Opširniji izvještaj s mariborskog Mad cupa također slijedi uskoro na Adventure Sport-u.

Bravo naši!
 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARIAS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.