Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Triatlonska fotopriča iz Rovinja
(Rejting 0 od 5)
Triatlon
Autor: lidija balley   
Subota, 15 Rujan 2007 00:30
Gordanova mama, i najbolja mama po izboru stručnog žiria na čelu s predsjednikom Željkom V. Bijukom, popularna gospođa Beba, poslala nam je fotografije s triatlona u Rovinju. I ne samo to, supermama nam je napisala i prvi report za Adventure Sport Portal...
Nakon duge dileme da li će biti triatlon u Rovinju ili ne ipak je održan 15. rovinjski triatlon po lijepom i sunčanom vremenu. Provjereno dobri domaćini ove su se godine potrudili još i više jer su pauzu do proglašenja trke upotpunili nastupom svojih mažoretkinja i plesnih skupina.

Na startu je  bilo  šezdesetak takmičara. Prvi je isplivao Talijan Cauz Francesko koji je junior i odličan plivač, te skupina na čelu sa Petkovićem, Bebićem te Talijankom Guzzonato Irenne.

Na biciklu (staza je ove godine bila i nešto duža... 23 km) vodio je mladi Cauz dok su mu se Petković i Bebić sve više približavalii i stigli ga na šesnaestom kilometru.

Na trčanju prvi je krenuo Petković te Cauz. Ni jednog trenutka nije bilo upitno tko će biti prvi jer je Petković svojim dugim koracima sve više povećavao prednost pred Talijanom .
 
Prvi je bio Petković, zatim Cauz i Bebić koji je na kraju sezone sve bolji.

Kod žena pobjedila je Talijanka Guzzonato ispred naše Šaban Željke i Garraro Giulia.

FOTOGALERIJA OVDJE.
 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARIAS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.