Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Triatlonski gušti
(Rejting 0 od 5)
Triatlon
Autor: Mladen Lukovic   
Ponedjeljak, 29 Srpanj 2013 20:50

Još jedno splitsko kolo duatlon-triatlon kupa je odrađeno. Bilo je malo toplije nego inače, temperatura se u ovaj rani jutarnji sat približila tridesetici, ali tako i treba biti usred ljeta. Mirno, tiho, suho i preko trideset natjecatelja.

Neuznemireno i bistro more nas je prigrlilo. Nakon kratkog zagrijavanja sa nestrpljenjem smo čekali start, jer u plićaku gdje smo čekali znak za početak, sitne male ribice su nas grickale po nogama, ali srećom nismo predugo čekali.

 

U plivačkom dijelu se izdvojio trojac Toni Elezović, Srđan Latinović (oba iz TK Split) i Ela Vučemilović (TK Zrinski Novatec) koji je isplivao plivački dio za manje od deset minuta. Najbržima od pratitelja je trebalo više od jedanest minuta za plivačku dionicu.

 

U biciklističkom dijelu formiralo se nekoliko grupa. U vodećoj su se našli Nikola Smoljenović (TK Zvončac), Krešimir Tijardović, Toni Elezović, Ivan Kovačev i Srđan Latinović (četvorka iz TK Split). Među njima se trebalo tražiti pobjednika ove današnje utrke. Svoje mogućnosti je tu najbolje procjenio Ivan Kovačev, koji je vožnjom u ovoj grupi sebi pripremio teren za bijeg na trčanju. To je i učinio te je nakon pto je grupa zajednički završila biciklistički dio, najboljim trčanjem došao do pobjede.

 

Drugi je do cilje stigao Nikola Smoljenović, a treći Krešimir Tijardović. Srđan Latinović je zadržao priključak ali je završio tek kao četvrti. Toni Elezović je usporio na trčanju tako da su mu se opasno približili najbrži iz druge grupe biciklista Miljenko Polić i Rober Pezelj.

Slijedio je ulazk u cilj ostalih natjecatelja. Oni su za vodećom skupinom zaostali oko pet minuta.. Najbolja od ostatka je bila Ela Vučemilović, jedina cura koja je danas završila spint triatlon, Nju je pratio njen otac Boris Neki od ovih natjecatelja dali su sve od sebe da završe utrku kako najbolje mogu, dok su neki malo opuštenije pritupili ovoj utrci i napravili su dobar trening.

Svoj prvi triatlon odradio je ove subote Dino Elezović, otac Tonija Elezovića.

Rezultate i više o radu TK Split pogledajte na www.tksplit.hr. 

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARI


NAJČITANIJI ČLANCI (zadnjih 30 dana)


AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.