Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Naša misija
(Rejting 0 od 5)
Autor: Tanja Kraljić   
Srijeda, 27 Svibanj 2009 16:20

Mi na Adventure Sportu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!

Dobrodošli na prvi cjeloviti pustolovno sportski portal u Hrvatskoj!

Naša je želja promovirati pustolovne outdoor sportove, aktivan i zdrav načina života. Jer, u sjeni nogometa, rukometa, košarke... sportovi u prirodi doživljavaju pravu ekspanziju. Sportaši traže informacije na jednom mjestu.

Pisat ćemo, kako kaže veliki ljubitelj malog sporta Daniel Lacko, o sportovima poznatim i manje poznatim, priznatim i nepriznatim, o svjetskim prvacima, rekorderima, šampionima - koje ne prepoznaju na ulici, čija imena možda i nisu slavna.

Pisat ćemo o upornosti, inatu, ljubavi, entuzijazmu i prkosu bez kojih niti jedan ovaj sport ne bi opstao. Pisat ćemo o sportašima koji pomiču granice ljudske izdržljivosti.

Govorit ćemo o natjecanjima na kojima su svi pobjednici. Gdje natjecatelji ne pobjeđuju druge već sami sebe. A poslije (što ni slučajno nije za zanemariti) prave nezaboravne tulume. Pisat ćemo o ljudima velikog srca..

Bit ćemo jedini medij u Hrvatskoj koji će ravnopravno zastupati i sportaše s invaliditetom. Njihove aktivnosti nećemo izdvajati u posebnu rubriku. Oni su za nas jednaki i ravnopravni.

Uz pustolovne, pratit ćemo i ostale "male" sportove koji se odvijaju daleko izvan zidova sportskih dvorana. Zanemareni od većine medija.

Svakodnevno ćemo donositi vijesti i informacije iz svijeta outdoor sportova, najavljivati natjecanja i festivale, predstavljati perspektivne xsportaše, ispisivati reportaže sa ekspedicija, dalekih iliti nam bliskih putovanja! Kudit ćemo i hvaliti sportsku opremu, dijeliti nagrade, razgovarati sa outdoor facama (ili onima koji će to tek postati), otkrivati vam zgode, nezgode i tajne uspjeha pustolovnih frikova.

Adventure Sport Portal pokreće tim što sportaša, što novinara koji već godinama pokušavaju ono izniklo u prirodi isčupati i posaditi na novinski papir ili mali ekran. Išlo je teško, ponekad nikako jer, nažalost, kod nas su često samo nogomet i sport istoznačnice.

Adventure Sport Portal obraća se profesionalcima koji će uz nas, nadamo se, postati još bolji (i mi uz njih), te rekreativcima koji će upravo s nama odlučivati kuda i kako dalje. Želimo dati priliku i onima koji se u sportu još nisu našli, a željeli bi. S nama će lakše startati.

Mi na Adventure Sportu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!

Pozivamo sve slobodna duha da nam se pridruže u pustolovini!

Click for Adventure! :-)


****

Adventure Sport Portal ugledao je sunce 3. listopada 2005. U samo dva mjeseca postojanja, u prosincu 2005. na prestižnom nacionalnom internet natječaju Vidi Web Top 100 - Adventure Sport Portal osvaja titulu "Najbolji od najboljih" u ukupnoj konkurenciji 2900 web portala, kategorija "Sport i zdravlje". Tako smo postali najmlađi internet portal ikad koji je osvojio to vrijedno priznanje. Od tada do danas primili smo niz nagrada i priznanja, a o nama su pisali gotovo svi hrvatski mediji, često sudjelujemo kao gosti u radio emisijama. HTV je nekoliko puta emitirao višeminutne reportaže o Adventure Sport Portalu, a 10-minutni prilog o marketingu u sportu i Adventure Sport Portalu, u kojemu su kao gosti pričali čelnici HOO-a, Gordan Kožulj, Dejan Patrčević i glavna urednica Adventure Sport Portala Tanja Kraljić, izabran je za najbolji prilog godine 2007. u emisiji Dobro Jutro Hrvatska.

Bilježimo cca. 100.000 čitatelja mjesečno, te smo jedan od najčitanijih specijaliziranih web portala u Hrvatskoj. Broj naših čitatelja iz dana u dan raste.


Dobrodošli u Adventure Sport Team!
 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook


AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.