Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Naš prvi rođendan ;)
(Rejting 0 od 5)
O nama
Autor: Tanja Kraljić   
Srijeda, 04 Listopad 2006 01:00
Učini mi se kao da se pošteno nije ispadala ni ona kiša od lani, a već je minula i godina cijela... Ona kiša usred koje je naš web master Jasmin prije točno godine jedne pustio Adventure Sport Portal van, na zrak. Onomad nisam mogla ni zamisliti kamo li vodi to sve.
Rođen je, priznajem, u jeku reklobise bunta prema postojećim hrvatskim medijima čije sam partije dugo i sama bila član. Nogomet, nogomet i samo nogomet. I točka!

I onda, tamo negdje za jednog pustolovnog trka, ajme pade Lal s 25 metara slobodnim stilom. Zovu me iz redakcije i viču da je to, oprosti im Bože, super vijest! Napisah, a sutra ugledah isto u rubrici – zanimljivost. Tu mi je puko film.  

No da se sad ne obrušavam na nekoga ili nešto, vratimo se slavljeničkom tonu. Iza nas je godina cijela, meni proletjela u hiku, a Lacko mi taman začuđeno reče da mu se čini kao da je u vezi s Portalom već barem dvje-tri.

U vrlo kratkom vremenu dobili smo Vidi web top 100 nagradu za Najbolji od najboljih u konkurenciji više od 2900 ostalih, kategorija "Sport i zdravlje!" Velka to je čast. S trenutno 2.000 unique visitora dnevno postali smo najčitaniji specijalizirani web u Hrvatskoj. A čitanost nam iz dana u dan rapidno raste.

No, brojke su podložne mijeni. I kao takve nestalne, presudne nisu. Ono najvažnije ostaje duboko u nama. To sreća i uspjeh je. Teško da se riječima može reći. Opisati. Kad se sretnemo nekad negdje tamo vani i prilazimo si ko stari dobri znanci, a osim na Portalu, nikad se do tada vidjeli nismo. To sreća je i uspjeh najveći.

Oke, dobro, sreća je i što ćemo za koji dan imati novu super preglednu galeriju fotografija, neke nove kolumniste, chatbox da možemo časkati do mile volje, filmiće i još štošta toga. Sreća je što ćemo od ove zime organizirati i superpovoljne vikend ture na bord i ski, a za koji dan oživjet će i Adventure Sport Klub.  

Sreće ovdje nikad ne nedostaje...

Sreća je i kad nam Lacko naprimjer priredi vatromet za rođendan! Zove sinoć da je (u pripremama za nedjeljni zagrebački maraton :) dotrčao mi ispod zgrade i da ćemo li na pivu. Sjedosmo, počastismo se pivom i taman što izustih da baš pišem rođendanski tekst, puče vatromet. Ma tko bi mu se ne usudio povjerovati da je to danima pripremao specijalno Adventure Sportu u čast. I eto ti sreće, u trenu.  

Ta, ljudi, što je sreća!?

U pokušaju da vam dočaram tu ljepoticu, iskoristit ću citat moje prijateljice književnice Marije Škaro Czigler, iz njezine još neobjavljene zbirke kratke proze "Put svile":

Onomad sam prelazila koznakoji most. Bila sam na biciklu koji je vozio netko drugi. Kao teret koji je poslan na neku nepoznatu adresu, prepustila sam vozaču da me prebacuje jer dan mu mora biti trud i muka.

I onda me je niotkuda spazio drugi biciklist koji je vozio majmuna. Obradovao se kao lud i htio je silno, nebrojeno se puta pokušavajući probiti do naše nepouzdane putanje, pružiti mi nepitanu priliku da ga dotaknem, majmuna.

Sreća je u prolazu...

U miru i zdravlju,
Budite radosni i sretni,

Tanja
Mirela
Vjeko
& The Crew
 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook


AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.