Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Danas značajan kozmički događaj
(Rejting 0 od 5)
Duhovnost
Autor: - -   
Utorak, 17 Listopad 2006 11:39
Danas, 17. listopada, dogodit će se značajna kozmička pojava, darovatelj novih vibracija, koji od današnjeg dana najavljuje sve veći broj ovakvih događanja do 2013. godine. Putanja Zemlje susrest će se sa putanjom ultraljubičastog pulsirajućeg svjetlosnog izvora iz viših dimenzija.
Putovanje ovog "svitca" Zemljom trajat će od prilike sedamnaest sati. Ovaj svjetlosni izvor je usklađen sa rezonancom naše srčane čakre i modre je odnosno magnetne boje. U času njegovog prolaska Zemljom svaka će se naša misao i namjera manifestrati milion puta brže od uobičajenog, stoga je od izuzetnog značaja da u tom periodu naše misli i namjere budu pozitivne, ispunjene radošću, ljubavlju, dobrim namjerama i željama za cijelo čovječanstvo.

Ako u tome uspijemo, "svitac" će biti naš veliki dar. Naše misli će se manifestirati tako brzo, da će se čak pričati o čudima koja se događaju.

Vrijeme prolaska svjetlosne iskre Zemljom i spuštanje plavih zraka biti će 17. listopada od 10.17h pa do 18. listopada 1.17h ujutro.

Najveću snagu će dosegnuti danas u 17.10h

Poželite nešto u ovo vrijeme, poželite nešto dobro i lijepo, jer misli su sada 1000 x jače.

Nije bitno u kojoj se vremenskoj zoni nalazite, vrijeme navedeno gore važi za sve zone jednako. Ukoliko se u to vrijeme budete nalazili u prirodi to će biti posebna povoljnost, preporučuje se i meditacija u ovom vremenskom periodu

Ovaj je događaj izuzetno važan za Planetu Zemlju i sve nas.
 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARI


NAJČITANIJI ČLANCI (zadnjih 30 dana)


AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.