Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Svi smo mi Anđeli
(Rejting 0 od 5)
Duhovnost
Autor: - -   
Srijeda, 21 Prosinac 2005 23:53

Želimo Vam sretne blagdane, obilje Ljubavi, Mir u srcu, Istinu i - Slobodu! Neka vam Svjetlo obasjava put a nadolazeća godina neka Vam bude ispunjena Mirom. Ovo, posebnim energijama zasipano vrijeme doživite i da se prisjetite i nikada više ne zaboravite da... Svakom klincu kad se rodi Anđeo u ruku stavi bajku...  Sve najbolje svakome od vas u življenju i poostvarenju Vaše, jedne, jedine i jedinstvene, nikada ponovljive Bajke...

 

Evo nekoliko uputstava koje bi Duša mogla dobiti prije utjelovljenja u avanturu zvanu Čovjek:

Biti čovjek::

1. Imat ćeš tijelo. Može ti se sviđati ili ne. Al' bit će tvoje do kraja života.

2. Učit ćeš i naučit nešto. Upisan si u školu koju zovemo život i svakog ćeš dana u njoj imati prilike za nove lekcije. Neke će ti se sviđati, a neke ćeš smatrati glupima i nepotrebnima.

3. U toj školi nema grešaka, sve je samo učenje. Rast je postupak eksperimentiranja od kojih su neka uspješna, a neka baš i nisu.

4. Svaka se lekcija ponavlja dok se dobro ne savlada. Zadaci će pred tebe biti postavljeni u različitim oblicima, sve dok ih ne naučiš. A zatim, prelaziš na druge. Povremeno ćeš se vratiti nekoj staroj lekciji, tek za provjeru jesi li je dobro savladao.

5. Nikad kraja učenju u ovom životu. Nijedno područje nije bez lekcija. Ako si živ, uči. Ako ne učiš, to je kao da te više nema.

6. "Tamo" nije ništa bolje nego "Ovdje". Čak i kad ti se čini da je.

7. Svi koje susrećeš odražavaju tebe. Kada nekog voliš ili mrziš, u stvari voliš ili mrziš neki dio sebe.

8. Samo o tebi ovisi što ćeš učiniti sa svojim životom. Imaš sve potrebne sposobnosti za izbor onog što je za tebe najbolje.

9. Svi odgovori su u tebi. Samo trebaš gledati, slušati, vjerovati.

10. Sva ova uputstva ćeš zaboraviti kad se rodiš. To je također jedna od lekcija života.

Sretan Božić!
 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARI


NAJČITANIJI ČLANCI (zadnjih 30 dana)


AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.