Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
K 24
(Rejting 0 od 5)
Ekspedicije&Putovanja
Autor: Zvonko Mezga   
Petak, 31 Svibanj 2013 18:10

Naš slovenski prijatelj Zvonko Mezga, uspio je u svojoj dvadesetdrugoj izvedbi prekrasnog Koruškog planinarskog izazova K-24.  

Izazov K 24 uključuje popeti 12 najvećih Koruških planinskih vrhova  u 24 sata među kojima su Ušljo goro, Smrekovec, vrhovi Smrekovškega gorovja, Raduha, Olševo i Peco tek najviši među njima. Kaže da je bilo nezaboravno, lijepo i naporno, ali nam jako preporuča posjetu.

 

Kad se zbroji u te 22 ture potrošio je nezaboravnih 22 dana i noći, prohodao oko 2000 kilometara  s ukupnom visinskom razlikom oko 100.000 visinskih metara i na kraju zaključio: No, sami dobro znate, nije sve u brojkama, odnosno, još najmanje od svega je u brojkama. 

Iako je u 24 sata prošao 12 vrhova, uspio je snimiti lijepih fotografija kojima nam prenosi ugođaj, a možete ih pogledati OVDJE

 

 

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.