Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
10000 metara kroz dravsku šumu
(Rejting 5.00 od 5)
Kamo na vikend
Autor: Tanja Kraljić   
Ponedjeljak, 27 Rujan 2010 17:22

 

U srijedu 29. rujna u Varaždinu, na Dravi kod kupališnog mosta, s početkom u 18:00 sati, a u sklopu Ultra lige održati će se još jedna atraktivna utrka.

Ovaj put riječ je o kros utrci na 10 kilometara kroz dravsku šumu i po dravskom nasipu. Utrka je zamišljena kao jedna od posljednjih provjera prije dva velika trkačka događaja; prvo je Zagrebački maraton, a dva tjedna kasnije i Ljubljanski maraton. Ova je utrka idealna prilika za testiranje forme trkača na duge pruge. Kao i obično, staza utrke će biti markirana svaki kilometar, a da se natjecatelji ne izgube pobrinut će se članovi Triatlon kluba 042,  ujedno i organizatora natjecanja.Naravno, utrka je otvorena za sve trkače i rekreativce željne dobre zabave i natjecanja.Više o svemu i na www.tk042.hr.
 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARIAS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.