Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
11.godina leta
(Rejting 5.00 od 5)
Kamo na vikend
Autor: Anamarija Marović   
Srijeda, 20 Listopad 2010 21:01
 

 

U nedjelju 24.10.2010. na 11-u godišnjicu postojanja klub slobodnog letenja Pegaz otvara letački start SVILAJA.


Početak letenja, odnosno zvanično otvaranje je u 12 h.To je uz Gredu i Omiš treće registrirano letjelište kluba slobodnog letenja Pegaz.  Letjelište Svilaja  nalazi se u općini Hrvace i orijentirano je u smijeru sjever-sjevero istok, nadmorske visine 1250m i visinske razlike 900m. Na start se dolazi dijelom asfaltnim, dijelom makadamskim putem preko sela Zelovo gdje se  desno skreće za Svilaju.Od mjesta skretanja do starta ima još cca 15-tak minuta vožne. Start je odmah iznad makadamskog puta udaljen 3 minute hodom.

 

Klub Pegaz  ima registrirani obučni centar u kojem se stvaraju mlade snage ovog sporta uz pratnju voditelja i instruktora Jerka Odžaka. Od samog početka organizira natjecanja u parajedrenju, a zadnje 3 godine i međunarodna natjecanja u preletima FAI2 kategorije što vodi k cilju organizacije većih natjecanja tipa europskih pa i svjetskih.

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.