Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
6. Kros utrka Volim trčanje
(Rejting 0 od 5)
Kamo na vikend
Autor: Adventure Sport Team   
Utorak, 14 Svibanj 2013 21:31

 

Suočeni s podatkom da je rekreativno bavljenje športom u Hrvatskoj izrazito nerazvijeno i da je gotovo polovica građana Hrvatske pretila, Društvo športske rekreacije Aktivan život i ove godine po šesti put organizira Kros utrku Volim trčanje.  

Utrka će se održati u nedjelju 9.6.2013. na savskom nasipu kod Boćarskog doma.

Utrka je podijeljena na Baby maraton, Dječju utrku na 100, 500 i 800 metara, Utrku građana na 2 i 5 kilometara te Kros utrku Volim trčanje na 11,5 kilometara.

S obzirom da taj dan trče i veliki i mali, možemo s ponosom utrku nazvati obiteljskom. Stoga, pripremite svoje nožice i utrčite s nama u bolji i zdraviji život i prije svega zabavite se na savskom nasipu taj dan.

Moći ćete se družiti i trčati sa "starim" ambasadorima utrke: Lisom Stublić, Darijom Vranešić Bender, Anom Vilenicom, Marijom Valentićem, Dejanom Patrčevićem i Ivom Belanom, a od ove godine i s Rafom, Nedom Parmać i Rajnom Raguž.

Velikom željom da ljude pokrene i promovira zdrav način življenja, organizator utrke Nedeljko Vareškić, prošle je godine uz već tradicionalnu utrku Volim trčanje pokrenuo i još dvije vrlo uspješne utrke Zagrebački noćni cener i Zagrepčanka 512. Udruga vodi i vrlo uspješni i popularni  projekt Škola trčanja za odrasle koja već treću godinu za redom upisuje nove članove i od aspolutnih početnika pravi rekreativne trkačice i trkače.

Više informacija o utrci možete pronaći na www.volim.trcanje.hr gdje se nalazi i on-line prijavni obrazac. 

Utrku podržavaju: Grad Zagreb, Allianz, Li Ning, Podravka i tportal

 

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.