Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Dođite, penjite, navijajte
(Rejting 0 od 5)
Kamo na vikend
Autor: Ivan Pevec   
Ponedjeljak, 14 Listopad 2013 15:39

Sportsko penjanje dobilo je jedan novi projekt i to u kontinentalnom dijelu. Pogledom na dvorane u zadnje vrijeme mogli ste vidjeti puno klinaca kako radosno penju gore-dolje po smjerovima i boulder problemima.

Logičan korak bio je pokretanje lige natjecanja i tako je rođena SHL - „Sjevernohrvatska liga“, koja za sad ima u najavi tri boulder natjecanja i jedno težinsko. SHL se razlikuje od ostalih natjecanja za klince po tome što će težinom smjerova biti puno pristupačnije natjecateljima bez obzira na iskustvo i godine penjanja. Natjecanja će odlikovati veći broj problema od lakših prema težima kako bi se svi napenjali i dobio jasniji poredak. Iskusnijim mladim penjačima ova natjecanja će biti odličan trening, a onima koji tek kroče u svoju prvu natjecateljsku sezonu odlična dobrodošlica gdje će s manje stresa naučiti natjecateljska pravila i dobro se zabaviti.

Prvo natjecanje odvija se u Fothia Zapad dvorani 20.10.2013. Više informacija o SHL natjecanjima može se saznati na službenoj web stranici gdje su i detalji vezani za prijave. Rok prijava za prvo natjecanje je srijeda do ponoći, nakon čega će se oformit startne liste i satnica natjecanja.

Dođite, penjite, navijajte, vidimo se!

  

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARIAS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.