Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Move4Health na Sljemenu: pridruži se planinarskoj šetnji i napravi korak više za zdravlje!
(Rejting 0 od 5)
Kamo na vikend
Autor: Adventure Sport Team   
Srijeda, 20 Travanj 2016 13:40

Pozivamo sve zaljubljenike u prirodu, aktivne i rekreativne planinare da se priključe u planinarskoj šetnji Leustekovom stazom na Sljemenu 23. travnja 2016. s početkom u 9:30h i naprave dodatni korak za zdravlje!

Move4Health je događaj koji će se po prvi puta organizirati u suradnji sa stručnim fizioterapeutima tvrtke SimBex i kondicijskim trenerima (Biotrening.hr) kako bi na zabavan način educirali i potaknuli kretanje kao aktivnost koja je najvažnija za tijelo koje dugotrajno sjedi većinu vremena.

Bilo da se prvi put želite odvažiti na planinarenje ili ste već aktivni planinar, ovo je prilika za sve!

Sudionici će biti podijeljeni prema intenzitetu grupa i planinarenje će se održati na dobro poznatoj i manje zahtjevnoj, Leustekovoj stazi, s usputnim stajanjima.

Tijekom planinarske šetnje, sudionici će imati priliku susresti se sa šumskim vilama i vilenjacima, sudjelovati u potrazi za blagom, jer će ih na samom vrhu dočekati nagrade, a dodatno će se osigurati i vrijeme za okrjepu i savjetovanje s kondicijskim trenerima i fizioterapeutima koji će omogućiti da vaša planinarska šetnja bude zabavna ali i sigurna za psihofizičku tjelesnu spremnost.

Planinarenje kao stil života privlači i mlađe generacije

Brojne su prednosti planinarenja - boravak na svježem zraku, jačanje mišića cijelog tijela, jačanje samopouzdanja i oslobađanje od stresa; ispunjava energijom i zadovoljstvom te omogućuje nova poznanstva i sklapanje prijateljstva.

Planinarenje je stil života i zdrava aktivnost za tijelo, stoga je postao sve popularniji sport i kod mladih, koji danas okuplja sve generacije. Ako ste mislili propustiti ovaj događaj i sami krenuti u šetnju neki drugi dan, nemojte odgađati i pridružite se u akciji, uživajte u svakom koraku i ne zaboravite da je planinarenje aktivan način odmora za tijelo!

Glavni sponzor i suorganizator eventa je tvrtka SimBex, koja se u dvadeset godina uspješnog poslovanja istaknula vrhunskom kvalitetom i brigom o zdravlju pojedinca, neprestano ulažući u inovacije i edukaciju svojih zaposlenika i klijenata.


Prijave na Move4Health možete ispuniti ovdje.

Napravi korak za zdravlje i pozitivnu vibru, vidimo se na Sljemenu 23. travnja 2016.!


 

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARI


NAJČITANIJI ČLANCI (zadnjih 30 dana)


AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.