Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Na penjanje u Mostar
(Rejting 0 od 5)
Kamo na vikend
Autor: Adventure Sport Team   
Srijeda, 26 Veljača 2014 12:56

Alpinističko-sportsko penjački klub „Neretva“ i Sportski savez Grada Mostara u suradnji s Makedonskom sportsko-penjačkom federacijom organiziraju memorijalno sportsko penjačko boulder natjecanje  pod nazivom BORIS TRAJKOVSKI 2014 koje će se odrzati u subotu 01.03.2014 godine u 15:00h u Mostaru.
Povod ovog memorijalnog boulder natjecanja je obilježavanje deset godina od avionske nesreće koja se dogodila u okolici Mostara i tragične pogibije tadašnjeg predsjednika Makedonije Borisa Trajkovskog. Cilj organizacije natjecanja je uspostaviti suradnju između klubova u regiji. 

Memorijalno natjecanje se održava u boulder dvorani Alpinističko-sportsko penjačkom klubu „Neretva“ koji se nalazi u krugu Univerziteta „Džemal Bijedić“, a pravo nastupa imaju seniorke i seniori. Osim natjecatelja iz Bosne i Hercegovine i hrvatske, očekuje se dolazak i Makedonskih natjecatelja.

Svoje prijave možete slati na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript  

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARIAS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.