Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Ol Istria MTB Tour - Parenzana Cannondale 2010.
(Rejting 0 od 5)
Kamo na vikend
Autor: Adventure Sport Team   
Srijeda, 22 Rujan 2010 09:41

Pozivamo vas  na biciklističku utrku Ol Istria MTB Tour - Parenzana Cannondale 2010. koja već četrnaesti puta za redom po svojoj specifičnoj formuli (turizam + rekreacija + sportsko natjecanje + predivan krajolik) privlači brojne domaće i strane europske bicikliste.

Klasificirana kao srednje zahtjevna, utrka je uvrštena u kalendar Svjetske biciklističke federacije (UCI) u kategoriji C1., a, budući da donosi svjetske bodove očekujemo jaku konkurenciju i uzbudljivu utrku. Natjecanje će se održati od 24. do 26. rujna, a utrka se vozi legendarnom trasom nekadašnje Parenzane - uskotračne pruge koja je zalazila duboko u istarski poluotok i od Poreča do Trsta povezivala 33 istarska mjesta koja se danas nalaze na teritoriju čak tri države. Unatoč tomu što je već dugo izvan funkcije, zbog činjenice da je prolazila kroz predivne brežuljkaste pejzaže i živopisne istarske vinograde, za Parenzanu je, nazvanu još i vinskom prugom, prije 12 godina pokrenut program turističke valorizacije, pa se njena dionica danas prometnula u ovu renomiranu i prepoznatljivu maratonsku biciklističku utrku.

Upravo izuzetna medijska praćenost i promocija natjecanja potvrđuju naš trud, a Istra tako postaje sve prepoznatljivija destinacija u svijetu brdskog, ali i cestovnog, biciklizma.

Ne oklijevajte - za sve bicikliste hotelsko-ugostiteljska tvrtka Plava laguna d.d pripremila je posebne aranžmane s popularnim cijenama smještaja!

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARI


NAJČITANIJI ČLANCI (zadnjih 30 dana)


AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.