Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Ovaj vikend- Medo Halloween Night Trekk
(Rejting 3.00 od 5)
Kamo na vikend
Autor: Adventure Sport Team   
Ponedjeljak, 25 Listopad 2010 09:50

 

Do Medo Halloween Night Trekka ostalo je par dana. Prijave su otvorene jos samo danas, pa prenosimo posljednje obavijesti organizatora.

Za utrku je prijavljen rekordan broj učesnika za ovu utrku - 195.

PRIJAVE I UPLATE: Prijave i uplate depozita (50kn) primaju su se još danas, ponedjeljak, 25.10., do 16:00h, pošto majice idu u izradu – sutra. Prijave se primaju i poslije ovog datuma, pa čak i na registracijama na dan utrke - no u tom slučaju zakašnjeli natjecatelji neće dobiti majicu – (uz isti iznos startnine).

ZEMLJOVID: Zemljovid sa OBAVEZNIM KONTROLNIM TOČKAMA bit će objavljen na web stranici u četvrtak 28.10., stoga - OBAVEZNO ISPRINTAJTE ZEMLJOVID UTRKE (jer na prijavama nemamo dodatnih zemljovida za kupiti ili podijeliti). Da napomenemo još jedanput, u obije kategorije morat će se proći nekoliko obaveznih točaka, što je minimum da bi se ušlo u poredak. Za PLANINARSKU KATEGORIJU but će 5 obaveznih točaka, te dužina tog dijela iznosi maksimalno 17 km, dok će za Utru minimum biti cca. 30 km. No, koliko ćete zaista proći terena ovisi o tome koliko ćete pokupiti još opcijalnih točaka.

OPCIJALNE KONTROLČNE TOČKE: Sve opcionalne kontrolne točke, kojih će biti više oko 30, bit će ucrtane na službenim zemljovidima na prijavama za utrku, tako da ćete ih moći precrtati. Također, bit će dane i pisane upute za od svaku točku (recimo, KT Medvedgrad nalazi se na zemljovidu u polju A5, kontrola smještena tu i tu i sl.). Opcionalne kontrole bit će udaljene relativno blizu jedna drugoj, tako da će utrka biti vrlo dinamična.

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARI


NAJČITANIJI ČLANCI (zadnjih 30 dana)


AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.