Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Projekcija dokumentarnog filma Kilimanjaro
(Rejting 0 od 5)
Kamo na vikend
Autor: Adventure Sport Team   
Četvrtak, 12 Siječanj 2012 19:53

Dođite ove nedjelje u KSET u 19 sati pogledati polusatni dokumentarac Kilimanjaro Africa koji prati uspon i boravak u Africi šestorice mladih i odvažnih članova riječkog sveučilišta koji su osvojili vrh najviše samostojeće planine na svijetu. 

No kakva je zapravo njihova priča i je li sve bilo jednostavno kao što zvuči? Kroz najgore i najljepše trenutke vode vas sami dečki koji će nam doći iz Rijeke i prenijeti vam žar i iskustvo svoga putovanja te ćete kroz njihove oči doživjeti sve ljepote afričke planine – Kilimanjara!

Ako ste strastveni avanturisti, dođite baciti oko kako izgledaju crtice i kronike s prve hrvatske sveučilišne ekspedicije, možda vam pomogne u planiranju neke vaše avanture. Ako ste više tip avanturista koji se ne miče s kauča, ovo je idealna prilika za pogledati kako to izgleda iz prve ruke. Tko zna, možda će ovo biti poticaj koji će vas pokrenuti. :)

Hrvatska, 2011.
Trajanje: 30 min
Režija: Ivona Pierobon
Sudjeluju: Vitomir Maričić, Zoran Nebić, Sandro Erceg, Nebojša Nikolajev, Ivan Fućak, Siniša Knežević

Ovo je prva projekcija tog filma u Zagrebu, ulaz je besplatan, a projekcija će se održati ove nedjelje, 15.1. u 19 sati u KSET-u (Unska 3, iza FER-a). Projekciji će prisustvovati i neki od članova ekspedicije, pa nakon projekcije možete porazgovarati s njima o detaljima koji vas zanimaju. Više informacija možete pronaći i na http://ekspedicija.net/ i http://blog.vecernji.hr/kilimanjaro-africa-2010/  

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.